Bergamo, Italia: Suoraa toimintaa 5G-verkkoa vastaan

Tänään, 27. lokakuuta, me otimme haltuun Via Baioni 53:ssa sijaitsevan rakennuksen katon Bergamossa, jossa on ollut 5G-kännykkäverkon tukiasema jo kuukausia.

PYSÄYTETÄÄN 5G-VERKKO JA ÄLYKAUPUNKI.

IHMISENÄ PYSYMINEN TARKOITTAA VASTARINNAN TEKOA.

Infot ja video : La Piralide

Resistenze al nanomondo [Vastustetaan nanomaailmaa]

Tässä on aloitteen aikaan jaettu flaijeri:

PYSÄYTETÄÄN 5G-VERKKO JA ÄLYKAUPUNKI

Viime kuukausina useimmin kuulemamme sanat ovat olleet “terveys ja hyvinvointi” sekä “hätätila”.

Tässä kontekstissa DPCM:n (valtion toimet) uudistama ja tehostama hyvä terveys tarkoittaa, tai paremminkin sitä ei voida erottaa hätätilavaltion toteuttamisesta joka antaa heidän tehdä mitä vain. Sen lisäksi että he tuhoavat kaikki vapauden muodot suorilta käsin, tämä teknokraattinen terveysregiimi on myös mukana tulevien sukupolvien tulevaisuuden kuolettamisessa, kun katsotaan mitä tapahtuu kouluissa — kaiken muun lisäksi — lapsille. Enää hätätilavaltio ei piilottele todellisia päämääriään ja se on valmistautumassa muuttamaan maailmaa peruuttamattomasti.

Jos me kerran olemme terveysdiktatuurissa, missä siis ovat kaikki sotilaat? Monet aprikoivat tätä…

Tämä tekno-terveysregiimi on saapunut paljon kauempaa kuin Roomassa sijaitsevilta nukkehallitsijoilta, ja se toimii teknikkojen ja asiantuntijoiden kautta, jotka eivät ole pelkkiä konsultteja. Riittää tarkastella Colaon johtamaa työryhmää, kansainvälisen rahoituksen ja Verizonin asiantuntijaa. Nykypäivänä kuulaisuus on mahdollista luoda terveyskontrollien avulla, jossa manipuloitua dataa luodaan lennosta, mitä hallitsevat digitaaliset firmat.

Tunnetasolla jatkuvasti hyökätään terrorisoimalla, hämmentämällä, toivoa valamalla. Ihmiset pakotetaan jatkuvaan ahdistuksen ja ennenkaikkea pelon tilaan — ja he tarvitsevat paljon pelkoa suunnitelmiensa toteutumiseksi. Koska maskien taakse tukahdutettu pelko estää ajatusten muodostumisen ja ennenkaikkea kriittisen ajattelun, ja täten reagoimasta siihen mitä he ovat tehneet meille kuukausien ajan lakkaamatta, ja voidaan olla varmoja etteivät he lopeta ennen kuin heidän on pakko. Kontrollimuoto, jolla saavutetaan kaiken digitalisaatio: meidän sisällä ja ulkopuolellamme.

Tämä uusi maailma, jota he ovat rakentamssa suurella tahdilla, tarvitsee meidän alistumistamme toimiakseen, mutta se tarvitsee myös uudenlaisen kännykkäverkon: 5G-verkon.

5G-verkko ei mene ainoastaan pidemmälle kuin aikaisemmat 2G, 3G ja 4G, vaan se tulee olemaan myös “esineiden internetin” verkko: esineiden maailma, joka kommunikoi keskenään suurella nopeudella ja samanaikaisesti. Jatkuva yhteydenpito tekee meistä, kehoistamme ja muista eläimistä toisiinsa kytkeytyneitä esineitä, joista jatkuvasti sadat, pian tuhannet, anturien antennit lähettävät millimetriaaltoja, jotka kykenevät muuttamaan solujen toimintaa ja aineenvaihduntaa ja saamaan aikaan peruuttamatonta vauriota terveydelle, mm. syöpäkasvaimia, hedelmättömyyttä ja toimintahäiriöitä.

Totaalinen, jatkuva sähkömagneettinen säteily, jotka kukaan henkilö, eläin tai kasvi ei pääse pakoon, säteilee satoja kertoja suurempia määriä kuin mitä tällä hetkellä on olemassa.

Jälleen kerran hätätilan nimissä, tällä kerralla “pandemia”, joka aiemmin oli “islamilainen terrorismi”, pakotetaan elämäämme radikaali muutos, mutta muutos joka tulee tapahtumaan, jonka suuruutta me emme aina edes kykene ymmärtämään, on ihmisolennon antropologinen muutos.

He haluavat maailman, joka on täynnä naamioituja robotteja, niin että kuuliaisuuden yhtenäisyys on välittömästi silminnähtävissä, vieraantuneiden ja nukutettujen ihmisten maailma, jossa ihmiset ovat liimautuneita älypuhelimiinsa ja odottavat lukevansa viimeisimmät uutiset tietääkseen onko uusi DPCM-päätös tehty yön aikana. Kasvonaamio edustaa neutraalia antropologista mallia, jossa kasvojen piirteet ja ilmeet katoavat, yhteiskuntaa jossa lapset tottuvat sosiaaliseen etäisyyteen, jossa perusta empatialle, suhteille, solidaarisuudelle, erimielisyydelle ja kehojemme puolustamiselle sekä vastarinnalle on rapautumassa. Ja tämä tulee olemaan normaalia pandemiamaailmassa, joka on kollektiivisessa narkoosissa.

Kotiarestin aikaan digitalisaatioprojekti meni täyttä vauhtia eteenpäin. Kun heillä oli tiedossa, että puiden leikkaamista signaalien tieltä ei katsota hyvällä, puhelinfirmat ovat täyttäneet autiot kaupungit rakenteilla. Bergamossa muutaman viime päivän ajan ainakin 12 tällaista on pystytetty ja vielä 9 ollaan asentamassa. Mitä muutakaan ne olivat testaamassa Oltressenda Altassa ja Bianzanossa ja muissa pikkukaupungeissa ympäri Italiaa? Suuntasivatko ne huomion toisaalle kaikista näistä projekteista — jotka jo olivat käynnissä — jotta älykaupunkia voitaisiin puskea kaikkialle? Älykkäitä kaupunkeja robotisoiduille ihmisille? Bergamossa useimmat luvat ovat perua vuodelta 2019 ja muutama vuodelta 2020; mutta tämä ei estänyt nykyistä Bergamon pormestaria röyhkeästi julistamasta, että Bergamossa ei ollut yhtäkään 5G-antennia, joten meidän ei tarvitsisi huolehtia… ehkäpä koska hän tietää, että meillä todella on syytä huoleen?

Me olemme tienneet monia vuosia sähkömagneettisen säteilyn olevan vakava terveysriski, ja monet Italian sadasta tuhannesta (ja ylikin) syöpäkuolemasta vuosittain  — hätätila jota ei koskaan julistettu — johtuvat sähkömagneettisesta säteilystä ja saastuneesta maailmasta, jossa me elämme. Mutta pääsyy sille miksi meidän tulee todellakin vastustaa uutta 5G-verkkoa ja heidän hätätilavaltiotaan on maailma, jossa näiden kehittäminen sallitaan, jossa ihmisistä tulee mielettömiä robotteja, jotka ovat täysin riippuvaisia digitaaliteknologiasta, jotka ovat geenimanipuloituja uusilla RNA-rokotteilla; transhumanistinen maailma, jossa ihmisolento niinkuin me sen nykyään tunnemme, kaikkine rajoitteineen ja epävarmuuksineen, nähdään virheenä.

Annetaan pelon vaihtaa puolta; tämä ohjelma ei lakkaa hyvillä aikeilla ja suurmielenosoitukset Pariisissa, Berliinissä, Madridissa ja Lontoossa ovat jo näyttäneet, että kaikki eivät aio hyväksyä tätä tilannetta ilman taistoa.

ENNENNÄKEMÄTÖN TILANNE VAATII UUDENLAISTA TIETOISUUTTA, JOTTA VOISIMME VASTUSTAA SOTAA JONKA HE OVAT JULISTANEET IHMISOLENTOJA VASTAAN, EIKÄ NIINKÄÄN VIRUKSIA VASTAAN. IHMISENÄ PYSYMINEN TARKOITTAA VASTARINNAN TEKOA.

Mitä me oikein odotamme? Jos ei nyt, niin milloin sitten?

Bergamo, lokakuussa 2020

Englanninkielinen käännös: act for freedom now!

Tagit: , , , , , , ,

Lähde:

https://325.nostate.net/2020/11/17/bergamo-italy-occupation-of-the-roof-of-a-5g-network-site/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.