Toulouse: 5G-torni tuhottu polttamalla

5G-tukiasema poltettu Toulousessa

FranceBleu Occitanie, 2 novembre 2020 8:58

Palomiehet saivat hälytyksen noin kello 6 aikaan aamulla maanantaina. 5G-tukiasema oli syttynyt tuleen yöllä Rangueil:n alueella Toulousessa, kaupungin eteläosassa. Heidän onnistui sammuttaa tulipalo. Tapausta ei pidetty rikoksena. Maanantaiaamuna palomiehet olivat edelleen paikalla odottamassa teknikkojen saapumista teleyhtiö Orangesta.

Tulipalo ei onneksi tuottanut henkilövahinkoja, mutta pylväs saattaa kaatua (keskipäivällä näin tapahtui!). Touko- ja kesäkuussa useita tukiasemia oli jo sytytetty palamaan Toulousessa ja ympäristökunnissa.


[Rangueil:n 5G-tukiaseman romahtamisen jälkeen noin kello 9:50 aamulla tiedekampuksen keskellä La Dépêche jätti täysin huomiotta asian ja muokkasi artikkeliaan keskipäivällä (jonka me laitamme tähän alle) sanomalla, että “tulipalo oli vahingossa syttynyt. Rakenne romahti sähköongelman jälkeen.” Aah, nuo kuuluisat itsestään syttyvät tukiasemat…]

Toulouse, November 2: The Orange mobile telephone pylon, after struggling in vain against a warm hostility, ends up crashing to the ground in full containment.
Toulouse, marraskuun 2: Orangen kännykkätukiasema romahti pystysuorilta alas.

Toulouse: 5G-antenni sytytettiin palamaan yöllä

La Dépêche, 2 November 2020 08:19

5G-tukiasema sytytettiin palamaan marraskuun 1. ja 2. päivän välisenä yönä Toulousessa. Tulipalo oli tuhopoltti. Teko tapahtui Rangueil:n alueella. Palomiehet olivat paikalla maanantaiaamuna kello 8 aikaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tukiasema on poltettu Toulousen alueella. Tukiasemia poltettiin syyskuussa Fenouillet’n kaupungissa Toulousen pohjoispuolella. Tulipalo on voinut operaattorin mukaan syttyä vahingossa. Poliisin rikostutkija oli sulkenut tämän mahdollisuuden pois ja vahvistanut tahallisen tuhopolton.

Tämä tutkimus on jatkoa aiemmille: kaksi tuhopolttoa Toulousessa ensimmäisen karanteenin aikaan, yksi Pechebusquessa ja toinen Flourensin kunnassa. Le Tarn, le Tarn-et-Garonne, l’Aude sekä Hautes-Pyrénées ovat kokeneet samankaltaisia ”iskuja” viime kuukausina.

Ilmiö on laajempi kuin paikallisilmiö, ja tuhoja on raportoitu ympäri Ranskaa. “Arviolta parikymmentä iskua on ratkottu ja epäiltyjä on pidätetty. Jotkut ovat käyneet oikeudessa, tuomittu ja vangittu, toiset odottavat käsittelyä”, santarmien viranomainen sanoi.

Lähde:

https://sansnom.noblogs.org/archives/2474

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.