TMAPista Warp Speediin: Kuinka Big Pharman algoritmit toivat salaa markkinoille lääkkeitä ja rokotteita

Viisi COVID-19 -rokotetta kehittävää lääkefirmaa Yhdysvaltain Operation Warp Speedissa on maksanut “miljardeja” (vuosien mittaan) sovitellakseen niitä vastaan nostettuja oikeusjuttuja, jotka liittyvät epätyypillisten psykoosi- ja masennuslääkkeiden “off-label” -markkinointiin, joille on antanut luvat Texas Medication Algorithm Project (TMAP, laitettu käyntiin Bushin hallinnon aikaan), josta myöhemmin tuli presidentti George W. Bushin liittovaltiollinen “New Freedom Commission on Mental Health.” AstraZeneca, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Janssen Pharmaceutical sekä Pfizer, jotka tällä hetkellä saavat rahaa yli $7 miljardia Operation Warp Speedin kautta, rahoittivat rikollisten TMAP-algoritmien valtiotason käyttöönottoa lypsääkseen rahaa Medicaid-ohjelmista ja muista julkisesti rahoitetuista projekteista rahoittaakseen lääkkeitä kuten Risperdal, Seroquel, Geodon, Paxil ja Wellbutrin, joista aiheutuu vakavia sivuvaikutuksia, mm. kuolema.

Nämä samat lääkekorporaatiot ovat nyt mukana toisessa algoritmiprojektissa, sillä ne ovat liittoutuneet Yhdysvaltain liittovaltionhallinnon sekä jättiyritysten kerman kanssa, joihin kuuluu mm. IBM, Amazon, Dell, Google, Hewlett Packard, Microsoft ja Intel, jotka käyttävät big dataa kiihdyttämään rokotteen kehittämistä Valkoisen talon alinhankintana COVID-19 High Performance Computing Consortiumissa. Tekoälyalgoritmien avulla AstraZeneca, Moderna ja Pfizer kehuvat, että heidän rokotekokeilunsa ovat tuottaneet rokotteita, jotka ovat 70%-95% tehokkaita. Kuitenkin, näillä yrityksillä on historiaa omien tuotteiden kehumisessa, aivan kuten ne tekivät TMAP:n algoritmien tapauksessa kääriessään rahat omille tileilleen ja liioitellessaan heidän uusien “epätyypillisten” mielialalääkkeittensä vaikutuksia.

Nyt kun World Economic Forum (WEF) sekä Bill and Melinda Gates Foundation ovat käytännössä ajamassa pakkorokotusta puskemalla digitaalista immuniteettipassia, on tärkeää näyttää miten Operation Warp Speedia johtaa Moncef Slaoui, entinen GlaxoSmithKlinen rokotejohtaja sekä entinen Modernan pomo, ja Pfizerin, Modernan sekä AstraZenecan rokotteita rahoittaa Gates Foundation, joka on WEF:n jäsen yhdessä Pfizerin, AstraZenecan, Johnson & Johnsonin, Modernan, Microsoftin, IBM:n, Googlen, Amazonin, Dellin ja Hewlett Packardin kanssa.

Aivan kuten Big Pharma puski TMAP-algoritminsa pakolla mielialalääkkeidensä tuotantoon, vaikuttaa siltä että sama lääkekartelli on nyt yhdessä vehkeilemässä teknojättien kanssa WEF:ssa, joka on ajamassa Great Resetia, hypettämässä COVIDin terveysvaaroja ja pakottamassa uusia kokeellisia mRNA-rokotteita, DNA-plasmidirokotteita sekä geneettisesti manipuloituja adenovirusrokotteita, jotka laittavat käyntiin “resetin” avulla tekoälyperustaisen bioteknologian neljännen teollisen vallankumouksen.

Big Data, Big Pharma, Big Government: Tekoälybioteknoa SOTE-alalle

World Economic Forum raportoi, että normaalisti rokotteiden kehittäminen kestää parista-kolmesta vuodesta ylöspäin, jopa kymmeneen vuotta kehittää. Mutta nyt Maailman terveysjärjestö (WHO), joka saa rahaa Gates Foundationilta, on soittanut pandemiahälytyskelloja, ja normaali Yhdysvaltain lääketeollisuuden valvonta on leväperäisempää niin, että rahaa voidaan syytää teknojäteille big data -algoritmien avulla SARS-Cov2:n 3D-tekoälymallintamiseen, jonka avulla digitaalisesti tuottaa RNA-proteiineja ja DNA plasmideja, jotka vastaavat immunologisesti virtuaalimallinnetun viruksen patogeenisia rakenteita.

CORD-19 Project

Maaliskuun 16. päivänä 2020 Valkoisen talon tiede- ja teknologiapolitiikasta vastaavat julkistivat “toimintakutsun” “kansakunnan tekoälyasiantuntijoille” seurata COVID-19 Open Research Databasen (CORD-19) esimerkkiä, jota on ollut kehittämässä yhteistyössä julkisen ja yksityisen puolen toimijat Microsoft, Chan Zuckerberg Initiative, Oren Etzioni’s Allen Institute for AI, Georgetown University’s Center for Security and Emerging Technology, sekä National Library of Medicine at the National Institutes of Health.

Institute for Electronics and Electrical Engineersin julkaiseman Spectrum-lehden mukaan Valkoisen talon sponsoroima CORD-19 -projekti louhii dataa yli “130,000 tieteellisestä COVID-19 -artikkelista koneluettavaan muotoon.” Google Cloudin Kagglen “koneoppimisen” avulla skannattu CORD-19 -kansio täynnä tieteellisiä julkaisuja tukotetaan täyteen AI-algoritmeja, jotta voitaisiin ekstrapoloida ennusteanalytiikkaa COVID-19:sta kirjoitetusta lääketieteellisestä kirjallisuudesta. CORD-19:n tekoälyanalytiikan edistämiseksi Googlen Kaggle lanseerasi Covid-19 Research Challengen maaliskuun 16. päivänä. Samaan aikaan Googlen DeepMind AlphaFold “hermoverkko” on mallintanut “SARS-CoV-2-proteiinien kolmiulotteista muotoa perustuen viruksen geenisekvenssiin”, Spectrum raportoi.

Pian Valkoisen talon CORD-19 “toimintakutsun” jälkeen maaliskuun 23. päivänä Office of Science and Technology Policy lanseerasi COVID-19 High Performance Computing Consortiumin (HPC): julkis-yksityisen yhteisprojektin USA:n liittovaltion, kansainvälisten yliopistojen ja teknokorporaatioiden välillä, jolle on annettu tehtäväksi tutkia ja kehittää COVID-19-rokotetta.

COVID HPC Consortiumin jäsenistöön kuuluu IBM; Microsoft; Google Cloud; Amazon Web Services; Dell Technologies; Hewlett Packard Enterprise; Intel; NVIDIA; D. E. Shaw Research; NASA; National Center for Supercomputing Applications; Massachusetts Institute of Technology; Massachusetts Green High Performance Computing Center; Pittsburgh Supercomputing Center; Texas Advanced Computing Center; San Diego Supercomputer Center; Indiana University Pervasive Technology Institute; Ohio Supercomputer Center; Open Science Grid; Rensselaer Polytechnic Institute; UK Digital Research Infrastructure; Swiss National Supercomputing Centre; Center for High Performance Computing at the Swedish National Infrastructure for Computing; Korea Institute of Science and Technology Information; sekä Japanin RIKEN Center for Computational Science.

Tiivistettynä, Valkoinen talo on puskemassa CORD-19 -tietokantaa, COVID HPC Consortiumia ja Operation Warp Speedia rahoittaakseen Big Pharman kokeellista rokotetutkimusta jota kiihdytetään Big Pharman ohjelmoimilla 3D AI-malleilla SARS-CoV-2 -virusrakenteista, joihin voidaan kohdistaa biotuotettuja synteettisiä mRNA-proteiineja ja DNA-plasmideja, joita on tuotettu koneoppimalla ja muilla tekoälyalgoritmeilla. Liittovaltion verorahoilla rahoitettu Warp Speed sisältää seuraavat lääkejätit: Pfizer, GlaxoSmithKline, AstraZeneca, Johnson & Johnson sekä Inovio. He käyttävät yksityisten ja julkisten tahojen suurtietokantoja käynnistämään mRNA-rokotteiden, DNA-plasmidirokotteiden ja geenimuunneltujen adenovirusrokotteiden kokeiluvaiheet, jotka tuovat maailmaan World Economic Forumin bioteknologisen neljännen teollisen vallankumouksen, jota tekoälyalgoritmit pyörittävät.

Ehkäpä suurin hyppy eteenpäin bioteknorokotteiden kehityksessä saattaa kuulostaa siltä kuin se olisi tarpeen taistelussa COVIDia vastaan. Kuitenkin tulee huomata, että Yhdysvaltain Food and Drug Administration (FDA) ei ole koskaan hyväksynyt minkään aiemman koronaviruslajikkeen käyttöä rokotteessa johtuen suurelta osin siitä, että eläinkokeissa on esiintynyt vakavia sivuvaikutuksia autoimmuunisairauksien muodossa. Samaan aikaan ei mRNA-rokotteita, ei DNA-plasmidirokotteita eikä geenimuunneltuja adenovirusrokotteita ole koskaan aiemmin hyväksytty ihmiskäyttöön Yhdysvalloissa. Selvästikin tämä saa meidät kysymään: miten on mahdollista, että nämä kokeelliset rokotteet, joita FDA ei ole koskaan hyväksynyt, yhtäkkiä muuttuvat turvallisiksi ja tehokkaiksi ensimmäistä kertaa historiassa vähemmän perusteellisissa olosuhteissa kun standardit koeprotokollat ohitetaan hätätilassa “warp-nopeudella”? Miten rokotteen hosuminen markkinoille kaikkein nopeinta vauhtia historiassamme lisää sen turvallisuutta ja tehokkuutta?

Varmuuden vuoksi mikään määrä Big Dataa ei voi kuroa umpeen virhemarginaaleja aikaa vieviltä standarditestiprotokollilta ja kiirehdityiltä hätätestausprotokollilta, ei edes silloin kun ohituskaistalla pikavauhtia kiitävät protokollat saavat tukea kaikkein tehokkaimmilta supertietokoneilta ja kehittyneimmiltä tekoälyalgoritmeilta.

Warp Speedin lääkekorporaatiot pakottivat “lääkitysalgoritmiprojekteja” kavaltamaan rahaa Medicaidista

Vaikka Big AI:n algot voisivatkin potentiaalisesti päästä näitä virhemarginaaleja lähelle digitaalisen teorian ja kliinisen testauksen reaalimaailman välillä, pitää huomioida että useimmat Warp Speedin korporaatiot, mm. Pfizer, AstraZeneca, GlaxoSmithKline, Janssen Pharmaceutical ja Johnson & Johnson ovat menneisyydessä puskeneet vilpillisiä “lääkintäalgoritmiprojekteja” pumpatakseen osakkeidensa hintoja kusettamalla Medicaidista rahaa näiden firmojen mielialalääkkeiden maksamiseksi, joista on aiheutunut vakavia sivuvaikutuksia, mm. kuolemaa.

Ensimmäinen näistä Big Pharman rahoittamista algoprojekteista oli Texas Medication Algorithm Project (TMAP), jota suurelta osin rahoitti Robert Wood Johnson Foundation: Johnson & Johnson -korporaation verovapaa filantropiaosasto. USA:n voimakkaimman lobbaajan rahoittama TMAP oli malli muille osavaltioille, mm. Kalifornia, Colorado, Illinois, Kentucky, Maryland, Missouri, New Mexico, New York, Nevada, Ohio, Pennsylvania, South Carolina ja Washington D.C. Sisäpiirissä toimineen Pennsylvania’s Office of Inspector Generalin Allen Jonesin mukaan,

“rahoittamassa ja/tai suoraan mukana olleet ja ja TMAPia markkinoineet lääkeyhtiöt ovat: Janssen Pharmaceutical, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Austrazeneca [sic], Pfizer, Novartis, Janssen-Ortho-McNeil, GlaxoSmithKline, Abbott, Bristol Myers Squibb, Wyeth-Ayerst Forrest Laboratories sekä U.S. Pharmacopeia.”

Nämä yritykset tehostivat TMAPin toimintaa kansalliselle tasolle, jossa se paketoitiin uudelleen liittovaltiotason “New Freedom Commission on Mental Healthiksi”, jota johti presidentti George W. Bush, joka käynnisti TMAPin Teksasin kuvernöörinä ollessaan.

TMAPin tavoite oli standardisoida lääkintäalgoritmit julkisille terveydenhuollon palveluille, joissa käytettäisiin TMAP-kartellin mielenterveyslääkehoitoja. Kun kliiniset kokeet epäonnistuivat näyttämään, että Big Pharman uudenlaiset epätyypilliset psykoosilääkkeet olisivat olleet parempia kuin vanhat perinteiset, TMAPin lääkelobbarit maksoivat paneelillisen lääkäreitä ja psykiatreja kuten Jack Gorman New York Psychiatric Institutesta luomaan “asiantuntijoiden konsensus-ohjeistuksen”, joka valheellisesti edisti Risperdalin (Johnson & Johnson), Seroquelin (AstraZeneca), Geodonin (Pfizer) ja muiden uusien lääkkeiden käyttöä “turvallisempina” ja “tehokkaampina” kuin niiden vanhempia verrokkeja. TMAPin lääkelobbarit maksoivat hiljaisiksi julkisterveydenhuollon viranomaisia kuten Steven Karp ja Steven Fiorello Pennsylvania Office of Mental Healthista, jotka ottivat käyttöön samanlaiset lääkealgoritmit omissa osavaltio9issaan, perustaen mielenterveysohjelmia jotka veivät rahoja Medicaidista ja muista verorahoitteisista ohjelmista maksattamaan epätyypilliset psykoosilääkkeet, joita Big Pharman rahoittamat lääkealgoritmit sitten määräsivät ihmisille.

Kun TMAP muutettiin presidentti Bushin New Freedom Commissioniksi Executive Order 13623:n avulla, joka ohjeistaa kouluja “haravoimaan” oppilaista “mielenterveysongelmia”, joita voitaisiin sitten lääkitä TMAP-lääkkeillä, 14 22:sta komissaarista oli sidonnaisuuksien kautta kiinni TMAPissa ja muiden osavaltioiden MAP-projekteissa. Näihin komissaareihin kuuluu Charles Currie (Pennsylvania); Michael F. Hogan (Ohio); Stephen W. Mayberg (California); Henry Harbin (Maryland); Randolf Townsend (Nevada); Anil Godbole (Illinois); Robert Pasternak (New Mexico); Rodolfo Arredondo (Texas); Nancy Carter Speck (Texas); Deanna Yates (Texas); Patricia Carlile (Texas); Norwood Knight-Richardson (Texas); Robert Postlehwait (Eli Lilly) ja Larke Nahme Huang (National Asian American Pacific Islander Mental Health Association). Bushin kampanjoidessa itseään presidentiksi hän sai taskuihinsa ainakin $709,440 TMAPin lääkeyhtiöiltä, mm. Pfizer ($160,109), Eli Lilly ($239,331), GlaxoSmithKline ($10,000), sekä Johnson & Johnson ($300,000).

TMAPin kusetuksen johdosta Johnson & Johnson maksoi $158 miljoonaa sovitellakseen oikeusjuttua Teksasissa, joka väitti yrityksen kavaltaneen osavaltion Medicaid-järjestelmän maksuja “hyväksymättöminä” tai Risperdal-reseptien “lääkekopioiden” (off-label) määräyksinä. Samalla tavoin AstraZeneca päätyi maksamaan $520 miljoonaa sovitellakseen oikeusjuttua sen vilpillisestä markkinoinnista Seroquel-lääkekopioiden reseptien kirjoituksina, kun taas Pfizerin valheelliset väitteet Geodon-lääkekopioiden määräyksistä maksoivat yritykselle $2.3 miljardia Yhdysvaltain oikeusjuttujen historian suurimmassa terveydenhuoltoalan petosjutussa. GlaxoSmithKline päätyi ylittämään Pfizerin ennätyksen maksamalla $3 miljardia sen petollisista lapsille määrätyistä Paxil- ja Wellbutrin-resepteistä, joita myös TMAP-algoritmit suosivat. Eli, Warp Speed Pharmalla on pitkä historia miljardien dollarien maksajana selvitellessään oikeudenkäyntejä petollisestä valtion lypsämisestä maksattaakseen sen “algoritmisesti varmennetut” lääkkeet, jotka ovat johtaneet vakaviin sivuvaikutuksiin, myös kuolemaan.

TMAP-algoritmit, jotka ovat periaatteessa vuokaavioita joiden avulla määrätä lääkkeitä epäilyttävillä diagnostisilla kriteereillä, eivät ole niin sofistikoituneita kuin Big AI:n algoritmit, joita IBM, Google, Microsoft, Amazon ja muut lääkealan kanssa tällä hetkellä samassa pedissä olevat tahot puskevat Operation Warp Speedin kautta. Lääkintäalgoritmit saattavat olla kehittyneet huomattavasti TMAPin monimutkaisuuden yli, kun Big Pharma ja Big Data ovat sulautumassa yhteen bioalan kumppanuuksissa Pfizerin ja IBM Watsonin; AstraZenecan ja BenevolentAIn; Johnson & Johnsonin sekä BenevolentAIn; ja GlaxoSmithKlinen ja sekä Exscientian että Insilicon tapauksissa. Yhtä kaikki, vaikka Operation Warp Speedilla on pääsy suurempaan datamassaan ja parempiin algoritmeihin CORD-19 -tietokannan ja COVID HPC Consortiumin kautta, se ei muuta näiden lääkejättien modus operandia, jossa heidän data-analytiikkansa hyvyyttä liioitellaan aivan kuin he tekivät TMAP-algoritmien tapauksessa.

AI-Bioteknorokotteet tuovat mukanaan transhumanistisen neljännen teollisen vallankumouksen

Vain muutama päivä Britannian Medicines and Healthcare Regulatory Agencyn (MHRA) muuttuessa ensimmäiseksi valtion virastoksi, joka on antanut hätäkäyttöluvan Pfizer-BioNTechin COVID-19 mRNA-rokotteelle, UK MHRA on jo varoittelemassa siitä, että ihmisten, joilla on ollut allergisia reaktioita, ei tulisi ottaa mRNA-rokotetta huolimatta Pfizer-BioNTechin väitteestä että rokotteella olisi väitetty 95%:n tehokkuusaste. Tuolloin paljastettiin myös, että kaksi ihmistä jotka osallistuivat Pfizer-BioNTechin COVID-rokotekokeiluihin kuolivat sen jälkeen, kun he saivat annoksen kokeellista mRNA-rokotetta. Nämä raportit eivät tule yllätyksenä koska lääketeollisuus on käyttänyt koko viime vuosikymmenen kamppaillessaan vastaan epäonnistuneita yrityksiä saada hyväksytettyä mRNA-rokotteet. Ainoa syy miksi nämä biotekno-rokotteet saavat nyt luvat, kiitos WHO:n ja WEF:n PR-kampanjoinnin, on se että julkisterveydenhuollon viranomaiset ovat uhitelleet COVID-19:n uhan olevan suurempi kuin näiden kokeellisten mRNA-rokotteiden.

Nyt kun globaali lääkekartelli, joka on lyönyt hynttyyt yhteen WEF:n kanssa, on kapitalisoinut COVID-paniikin saadakseen jalan oven väliin mRNA-rokotteiden hyväksymiseksi, kaupallinen ennakkotapaus on avannut pandoran lippaan uusille mRNA-“lääkkeille”, joita Elon Muskin mukaan voidaan käyttää geneettisesti muokkaamaan ihmislajia.

Itse asiassa jo nyt on phetta mRNA-rokotteista, joita on geneettisesti manipuloitu ehkäisemään syöpää lähitulevaisuudessa, ja mRNA-teknologioille on muitakin käyttökohteita jotka tuottavat kantasoluja. Sillä aikaa Muskin Tesla-korporaatio on kehittänyt “bioreaktorin”, joka on “RNA-printteri” jolla auttaa CureVacin mRNA-COVIDrokotteen kehittämistä. COVID-pelkoa käytetään hyväksi ohittamaan normaali rokotteiden sääntely Warp Speedin mRNA-rokotteiden tapauksessa, kera plasmidirokotteiden ja geenimanipuloitujen adenovirusrokotteiden, jotta laitettaisiin täyttä höyryä käyntiin kokeellinen bioteollisuus, joka tulee toimimaan neljännen teollisen vallankumouksen perustana. Tämä kaikki WEF:n Klaus Schwabin mukaan tulee tuomaan mukanaan transhumanistisen “fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin yhteensulautumisen” tekoälyvetoisella biogeneettisellä manipuloinnilla.

Ei ole sattumaa, että Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson ja Gates Foundation, jotka kaikki haluavat hyötyä geenimanipuloiduista COVID-rokotteista, ovat kaikki hypänneet samaan kelkkaan World Economic Forumin kanssa, joka on usuttamassa korporaatioita ja valtioita käyttämään COVID-19:a “mahdollisuutena” käynnistää neljäs teollinen vallankumous, jota nämä Warp Speed Pharma -lafkat ja heidän Big Tech partnerinsa tulevat dominoimaan, mm. Microsoft, IBM, Google, Amazon, Dell sekä Hewlett Packard, jotka kaikki ovat samoin WEF:n jäseniä. Nämä ovat räikeitä eturistiriitoja, joita voidaan verrata korruptoituneeseen TMAP:n sekä New Freedom Commission on Mental Healthiin.

Aivan samalla tavalla kun TMAP:n lääkefirmat lypsivät rahaa Yhdysvaltain hallituksen virkamiehiltä puskeakseen ohituskaistalla valtion ja liittovaltion rahoja hyväksymättömien uusien mielenterveyslääkkeiden käyttökohteisiin, jotka aiheuttavat vakavia sivuvaikutuksia kuten kuolemaa, vaikuttaa siltä että Warp Speedin lääkefirmat samalla tavalla ovat liittoutuneet WEF:n kanssa kiihdyttääkseen kansainvälistä rahoitusta uusille biorokotteille, joita ei ole koskaan aiemmin hyväksytty, avatakseen uudet geenimanipulaatiomarkkinat, jotka laskevat WEF:n transhumanistisen neljännen teollisen vallankumouksen perustukset.

*

John Klyczek on opettanut yliopistossa retoriikkaa ja tutkimusargumentaatiota yli kahdeksan vuoden ajan. Hän on kirjoittanut kirjan School World Order: The Technocratic Globalization of Corporatized Education (TrineDay Books); ja hän kirjoittaa mm. julkaisuihin Centre for Research on Globalization, OpEdNews, the Intrepid Report, the Dissident Voice, Blacklisted News, the Activist Post, Counter Markets, News With Views, The Saker, Rense News, DavidIcke.com, sekä Natural News.

Lähde:

https://www.globalresearch.ca/tmap-warp-speed-big-pharma-algorithms-fast-track-unapproved-drugs-vaccines/5732060

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.