Seuraavan sukupolven arvonluontia

Mikä on seuraava kilpailuetu? Mikä on seuraava arvonluonnin taso?

1. Älysopimukset sallivat pitkäaikaisemman ja moniulotteisemman P2P-relaatioarvoavaruuden suunnittelun ihmisten kesken turvallisuuden, varmennettavuuden, ja väärentämättömien arvotransaktioiden lisäksi.

2. Tämä tarkoittaa, että organisaatiot, yhteisöt, interaktiotavat ja asioiden yhteiset tekotavat, sekä panosten ja riskien jakaminen muuttuvat ohjelmoitaviksi. Talouden ja rahoituksen muotojen saapuminen on tulevaisuutta, se miten ne määritellään on design-kysymys. Tämä avaa monia kiinnostavia mahdollisuuksien polkuja.

Luonnollinen lohkoketju

3. Miksi? Tilaton HTTP-protokolla tarvitsi datakerroksia mihin tahansa applikaatiotoimintaan. Tämän datakerroksen ”tilan” organisointi oli eilispäivän voittajien luomus: Google/haku, Facebook/some, eBay/verkkokauppa. Tämä salli niiden vetää välistä arvoa ja ajaa verkon keskittymistä. Mutta liiketoimintamallin ja sen arvon välistävetomalli, joka perustuu keskitettyyn datakerrosten kontrollointiin, on muuttumassa vanhentuneeksi: kilpailuetua ei voida saavuttaa datan tilan kontrollilla kun me tiedämme (kiitos lohkoketjun) miten pitää ”tila” hajautettuna. Joten mihin uusi kilpailuetu perustuu? Mikä on uusi arvonluonnin kerros?

Vastaus on yksinkertainen: ne eri tavat joilla ihmiset hallitsevat itseään, ovat osa ja interarktiossa, jakavat panoksia ja omistusta, tunnustavat & tarjovat arvoa, avaavat uusia mahdollisuuksia, riskeeraavat ja spekuloivat keskenään. Tämä on se mitä me tarkoitamme taloudellisella tilalla. Ne ovat interaktion, taloudellisen yhteistyön, arvon ja riskin luonnin ja jakamisen modulaarisia protokollia. Se on seuraava arvonluonnin kerros.

4. GRAVITY (protokollanluontityökalu) + SPACE (protokollanhallinta & talouslogiikan suunnittelualusta) on täysipainoinen protokollanluontiin ja hallinnoinnin suunnitteluun käytettävä työkalu. Me olemme seuraavan sukupolven arvonluonnin työkalu; tuotantokone arvonluonnille.

GRAVITY on uusi tapa luoda älysopimuksia. Se tekee mahdolliseksi turvalliset, resilientit, varmennettavat, kopioitavat, täysin jäljitettävät ja väärentämättömät yksityiset sopimukset pienten ryhmien välillä. Samalla tavoin kuin julkiset sopimukset ovat Ethereumissa. Ydinasia tässä on turvallisen, varmennettavan ja hajautetun laskennan integrointi kryptografisella kyvyllä joka mahdollistaa älysopimukset (e-oikeus, Dr. SES) hajautetuilla, varmennettavilla lohkoketjujen avulla mallinnetuilla applikaatioilla (kuten esim. Bitcoin). Tässä Mark S. Miller, Xanadun alkuperäinen arkkitehti, kuvaa kuinka me voimme ratkaista pitkäaikaisen epäsovun hänen ja Nick Szabon kesken: https://www.youtube.com/watch?v=21R259Wei2w

SPACE-alusta on ensimmäinen portaali/rajapinta joka tekee GRAVITYn helposti käytettäväksi. Se on laukaisualusta nopealle modulaaristen, sekoitettavien ja keskenään toistensa kanssa toimivien taloudellisten tilojen luomiselle ja käyttöönotolle. Kyseessä on joustavat ja modulaariset littleDAOt: formaatti ihmisille hallita omaa itseään, olla osana ja interaktiossa, jakaa osuuksia ja omistusta, avata yhteisiä tilaisuuksia, riskeerata ja spekuloida yhdessä.

Lähde:

https://medium.com/@ecsa_team/next-generation-value-creation-a1ad5fc1c730

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.