’Me teemme Kreikalle tilintarkastuksen’

Johdatus espanjalaisesta kansalaisten velkojen tilintarkastusalustasta:

“Mitä oikeasti tapahtuukaan Kreikassa, mikä on neuvottelujen taustalla, miten tärkeää velka on ja mitkä ovat sen vaikutukset kreikkalaisiin?

Viime kuussa Kreikka aloitti velkojen auditointiprosessin, mikä pyrkii analysoimaan sen velkoja laittomina, legitimoimattomina ja vastenmielisinä, Kreikan Velkatotuuskomitean välityksellä. Tällä kansainvälisellä ryhmällä on edustajia Espanjan kansalaisvelkatilintarkastusalustasta (Spanish Citizen Debt Audit Platform, PACD) ja ihmisiä vastaavista ryhmistä kuten Kolmannen maailman velan mitätöintikomiteasta (Committee for the Abolition of Third World Debt, CADTM) ja Globalisaation velkatarkkailusta (Observatory of Debt in Globalization, ODG).

PACD on käynnistänyt uuden monografisen blogin auditamosgrecia.org jolla monitoroida prosessia, tuoda se lähemmäksi kansalaisia, löytää yhtäläisyyksiä Espanjan velkaprosessiin ja aivan erityisesti paljastaa velkamekanismien epäoikeudenmukaisuus. Tästä eteenpäin julkaistaan virallista tietoa, haastatteluja, analyyseja tilanteesta ja annetaan ääni Kreikan kansalle.

Pyydämme teitä mukaan tähän kansalaisten auditointiprojektiin, jossa käydään läpi Kreikan julkinen velka, mikä voi toimia muiden velkaantuneiden maiden ja niiden velkojien apuna.”

Katso video, ‘Neliö’-liikkeeltä, tässä:

 

 

Lähde: http://www.citizen-audit.net/we-are-auditing-greece/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.