Lääkäriä huolettaa transhumanismi ja mRNA-rokotteet

Tässä mainittu lääkäri esittää faktuaalista informaatiota tukemaan hänen huoltaan aiheesta. Hänen videollaan näkyy useita lähteitä.

Tiede ei ole päässyt mRNA:sta ja DNA-rokotteista yksimielisyyteen, ei edes Moderna, eturintaman kehittäjä Covid-rokotteelle, joka on suoraan ilmoittanut, että uudenlaisille ihmis-DNA:ta muokkaaville rokotteille on todellinen mahdollisuus.

Doctor Expresses Concern Over Transhumanism And New Mrna And Dna Vaccine Technology

Lisäksi on hyvin dokumentoitu fakta, että mRNA ja DNA-rokotteita ei koskaan ole hyväksytty ihmiskäyttöön, ja että johtavat asiantuntijat, muunmuassa Bill Gates, ovat julkisesti sanoneet, että COVID19-rokote tulee todennäköisesti tätä teknologiaa käyttämään.

Luethan tämän: Modernan rokotedokumentti – “DNA-rokotteilla on riski ikuisesti muuttaa ihmisen DNA:ta”. Seuraavassa suora lainaus vuoden 2017 Moderna Biotechnologyn tutkimuksesta:

“DNA-rokotetyö alkoi 30 vuotta sitten, mutta vielä tähän päivään mennessä yksikään DNA-rokote ei ole saanut luopaa ja suurin osa on pysynyt ensimmäisen vaiheen testauksessa.

“Keskeinen DNA-rokotteisiin liittyvä haaste on, että niiden pitää mennä solujen tuman sisään (kahden kalvon läpi; solulima ja tuma). DNA pitää sen jälkeen transkriboida tumassa mRNA:ksi ennen kuin se siirretään solulimaan stimuloimaan vasta-ainetuotantoa.

“Tämä monimutkainen kulkuprosessi usein vaatii suurempia annoskokoja ja erityisiä, usein tuskallisia välityslaitteita sähköshokkeja tai kultahippuja käyttäen ihmisen iholle rokotteen antamiseksi. Kun ollaan päästy tuman sisään, DNA-rokotteella on riski ikuisesti muuttaa ihmisen DNA:ta.” ~ Moderna Biotechin tutkimus

Tästä aiheesta puhuminen ja huolestuneiden lääkärien ja tieteentekijöiden lainaaminen ei ole misinformaatiota, se on faktuaalista raportointia nykytilasta ja erittäin tärkeää keskustelua rokotteista tämän pandemian keskellä.

Me esitämme tämän informaation tässä julkisesti, ja me luotamme lukijoiden kykyyn tehdä omat johtopäätöksensä siitä miten tämä voi vaikuttaa heidän tai heidän läheistensä terveyteen.

Tämän sensurointi tai rajoittaminen julkisuudesta voisi olla karhunpalvelus terveydenhuollolle ja ilmaisunvapauden sekä lääketieteellisen suostumuksen loukkaus, ja se saattaa mahdollisesti johtaa lisäoikeidenkäynteihin Facebookia ja sen faktantarkistaja-alihankkijoita vastaan.

–––––––

Transhumanistiliike uskoo, että ihmisolennot, siten kuin me olemme olemassa nykymuodossamme, eivät edusta lajimme täydellisintä evoluutiota, joka, ajan mittaan, tulisi sisältämään sulautumisen teknologiaan.

Niin tekemällä saamme aikaan oletettavasti pitkäikäisyyden ja paljon suuremmat kyvyt kuin mitä nykypäivänä on mahdollista.

Transhumanismi on erittäin ristiriitainen liike, ja se liikkuu eteenpäin paljolti ilman mitään keskustelua, konsensusta taikka sääntelyä. Singulariteetti lähestyy nopeasti, halusimme sitä tai emme.

On olemassa huolestuneita tieteentekijöitä ja lääkäreitä, joiden ymmärrys ihmiskehosta ja lääketieteen kehityksestä on saanut heidät uskomaan, että sellaisesta tulevaisuudesta aiheutuvat riskit kannattaa ottaa keskustelun aiheeksi nyt.

Tri. Carrie Madej on yksi sellaisista lääkäreistä, ja hänen tuoreella videollaan hän kertoo näkökantansa siihen mitä tarkoittaa mennä Ihminen 1.0:sta Ihminen 2.0:n, kuvaa transhumanismin ja kertoo huolistaan koskien mRNA- ja DNA-rokotteita.

Tri. Madej’n lyhyt esittely:

“Dr. Carrie Madej, DO on sisätautien erikoislääkäri McDonough’ssa, Georgian osavaltiossa, ja hänellä on yli 19 vuoden kokemus lääketieteestä. Hän valmistui Kansas Cityn yliopistosta osteopaattisen lääketieteen laitokselta Kansas Cityn lääkiksestä vuonna 2001. Hän on töissä Piedmont Fayette Hospitalissa sekä Southern Regional Medical Centerissä.” [Lähde]

Matkalla kohti transhumanismia tulee vastaan mahdollisuus geneettisesti muokata ihmisolentoja eri rokotteiden avulla, mikä liikkeen tavoitteena menee reippaasti yli kaikesta implantoitavasta tai päälle puettavasta teknologiasta.

Jos nämä rokotteet todella johtavat minkäänlaiseen geneettiseen manipulaatioon, isännän muokatut geenit siirtyisivät eteenpäin seuraaville sukupolville, mikä on äärimmäisen kiistanalaista.

Bill Gates on huomauttanut, että uusia rokotteita kehitetään COVID19:n, jotka todennäköisesti käyttäisivät mRNA- ja DNA-teknologiaa, mitä taas ei ole koskaan hyväksytty ihmiskäyttöön.

Mitä tulee potentiaalisiin sivuvaikutuksiin näistä rokotteista, jopa Moderna, COVID-rokotteen johtava kehittäjä, on suoraan ilmaissut huolensa aihetta käsittelevässä paperissaan.

Tri. Madej’n esityksessä hän käy läpi asiaa ja esittää syitä huolelleen.

“Kävin läpi ehdotettua COVID19-rokotetta, ja tämä on hätähuutoni maailmalle. Katsoin kaikkia plussia ja miinuksia, ja se pelottaa minua, ja haluat teidän tietävän tästä, tiedän tulee olla erittäin tietoisia tästä koska uusi rokote ei ole lähelläkään tavallista flunssarokotetta.

“Tämä on jotain aivan täysin muuta. Tämä on jotain aivan uudenlaista. Tämä on jotain täysin kokeellista, jota ihmisrodulla tehdään. Ja kyse ei ole ainoastaan erilaisesta rokotteesta, rokotteessa otetaan käyttöön teknologioita, jotka voivat muuttaa sitä miten me elämme, keitä me olemme ja mitä me olemme, erittäin nopeasti.” ~ Tri. Carrie Madej

Hän jatkaa kertomalla siitä miten rokotteita voidaan antaa ilman perinteistä injektiomenetelmää, sen sijaan mahdollisesti ihoon liimattavien tarrojen avulla, eräänlaisena sidontatarvikkeena, ja miten tämä liittyy aiheesta tehtyihin patenttihakemuksiin ja muihin uusiin teknologioihin.

Katso allaoleva video jos olet kiinnostunut paremmin ymmärtämään tätä monimutkaista ongelmaa, ja päätä itse:

https://www.youtube.com/watch?v=ywuCRVJVDqs

https://www.youtube.com/watch?v=ywuCRVJVDqs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.