5G:tä tullaan käyttämään joukkojenhallintaan

pyöräteline lentää

Kaikkien yllätykseksi ympäristö- ja valtiovarainministeri Mona Keijzer yhdisti #5G:n ja joukkojenhallinnan 5G:tä käsittelevässä keskustelussa.

Tällä hetkellä Arena Amsterdam, jonne on pystytetty 5G-torni, on jo käytössä joukkojenhallinnassa dataan perustuvan paikantamispalvelun avulla.

Vierailijoiden kännyköitä kuunnellaan, ne tallennetaan tietokantaan ja analysoidaan. Tätä perustellaan vierailijoiden turvallisuudella ja heidän käyttäytymisensä kontrollilla.

Kännyköiden skannaaminen on näin olennainen osa joukkojenhallintaa. Mutta sitä voidaan myös käyttää sähkömagneettisena aseena ampumalla suuren intensiteetin säteilyä ihmisjoukkoihin, mikä aiheuttaa valtavaa kutinaa ja kipua iholle. Sovellukset voivat mennä paljon pidemmällekin kuin mielenosoittajien aisoissa pitäminen.

Jo nyt on mahdollista kontrolloida ihmisten ajattelua jos heille on asennettu siru 5G:n avulla.

Tämä tekee joukkojenhallinnasta salaisen kontrolli- ja asejärjestelmän joka voi olla kuolettava. Tämä ei ole tieteiskirjallisuutta, sillä teknologia on ollut olemassa tähän jo pitkään.

5 Targeted Individuals Expose Shocking Electronic Harassment And Torture

Nykyisillä moderneilla laitteilla on mahdollista täysin hakkeroida ihmisnen. Ainoa mitä enää puuttu on, että 5G ja sirut löytyvät jokapaikasta. Olemme varsin orwellilaisen ajan kynnyksellä. Täysi kontrolli ihmisestä ja uudenlaisen orjuuden muodon äärellä, jossa ihmisen oma ajattelu voidaan kaapata.

Paina CC Youtubessa “Automaattisesti kääntämään” hollannista englantiin tekstitys:

Säteenmuodostus?

Säteen muodostus (Beamforming) tarkoittaa kykyä keskittää säteilyä tietyille alueille. Tähän mennessä on tarvittu suuria pinta-aloja kommunikoimaan kännykän ja antennin välillä. Tämä aiheuttaa paljon tarpeetonta säteilyä. Uusien antennien kanssa säteily voidaan rajata ainoastaan soittajan alueelle.

Tämä on kaupallisesti tehokkaampaa ja parempi ympäristölle. Lisäksi MIMO-järjestelmä (Massive Input, Massive Output) oli käytössä jo 4G:n aikaan. 5G:n myötä tämä ‘Massiivinen’ MIMO, johtuen yhteyksien määrän suuresta kasvusta, on tarpeen prosessoidessa kasvavien datamäärien liikennettä.

Tämä MIMO on testikäytössä Alankomaissa, ja se on mahdollista myös 4G:ssä. Se voidaan ottaa käyttöön erikseen riippumatta 5G:stä. Yhteyksien määrän kasvusta johtuen kaikenlaiset esineiden internetin laitteet (IoT) voidaan kytkeä. Massiivinen MIMO tekee älykkään verkon mahdolliseksi.

Suuria määriä samanaikaisia datavirtoja saa aikaan paljon interferenssiä, ja täten MIMOn avulla otetaan käyttöön säteenmuodostus, joka ratkaisee interferenssiongelman. Ainoastaan säteenmuodostuksen teknologia on peräisin sotilasmaailmasta, jossa sitä kutsutaan nimellä ‘Active Denial system’.

Säteitä käytetään yksittäisten henkilöiden tai ryhmien hallintaan. Esimerkiksi säteily voi antaa ryhmälle kipuimpulssin joka saa heidät ‘jäätymään’ paikalleen tai juoksemaan pakoon.

Toisin sanoen joukkojen käytökseen vaikutetaan muodostamalla säteilystä tiettyjä henkilöitä kohden ammuttuja säteitä käyttäen erikoisantenneja.

Tämän seurauksena säteily tarkentuu paremmin, interferenssiä on vähemmän ja toisille alueella aiheutuu vähemmän haittaa. Kuulostaa kivalta, mutta se ei ole sitä. Tekniikka perustuu sotialspatentteihin. ‘Active denial systemin’ on kehittänyt sotateollinen kompleksi.

Teknologiateollisuuden ja Pentagonin poliittisten johtajien välillä on muodostettu. Joukkojen ja mielenhallinta on mahdollista 5G:llä. Seuraavalla videolla, jonka televiestintä/sotilasteollisuus on tuottanut, näytetään miten se toimii. Pitäisi myös ymmärtää, että kaikki lähetystornit eivät käytä tätä ‘säteenmuodostusta’. Monia mastoja käytetään edelleen tällä perinteisellä tavalla.

Oikeusministeriön raportissa jo vuonna 2008 sanottiin ‘Oikeudellisen tiedustelun’ alla, erityisesti vol. 34 no. 1, sivulla 8:

‘Teknologiat, joita aiotaan käyttää vaikuttamaan käyttää vaikuttamaan käyttäytymiseen ja ylläpitämään turvallisuutta. Esimerkkejä tästä ovat mm. liikkuvien autojen estäminen etäältä, tai tiettyjen aivoalueiden transkraniaalinen magneettistimulaatio.”

Me odotamme seuraavien sovelluksien valvonnan ja interventioiden alalla olevan teknistä todellisuutta vuonna 2022 (lyhyen aikavälin selitys viittaa siihen, että odotamme tätä aiemmin, 5 vuoden sisällä).”

Pysäytetään 5G TÄÄLLÄ!

Säteilyrajat ovat vanhentuneet ” (Euroopan Parlamentti)

Vähentäkää säteilyaltistusta ” (Euroopan Neuvosto)

Säteily voi olla karsinogeenista ” (WHO)

Säteily tekee puista sairaita ” (Wageningenin yliopisto)

Säteily vähentää krassin itämistä ” (Brysselin yliopisto)

Käännös hollannista: Wanttoknow.nl via Stop5g-resistance.whynotnews.eu

https://humansarefree.com/2020/02/dutch-state-secretary-admits-5g-will-be-used-for-crowd-control.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.