5G:n sotilaskäyttö huolestuttaa jo monia

Kaupungit ja kokonaiset maat ovat käyneet toimeen ja kieltäneet, viivästyttäneet, pysäyttäneet ja rajoittaneet 5G-asennuksia SEKÄ laittaneet vireille moratorioita. Suuri osa tieteentekijöistä ympäri maailman vastustaa käyttöönottoa. Etelä-Afrikassa pantiin vireille 5G-satelliittikielto interferenssiongelmien takia.

5G:n vastustus lisääntyy Amerikassa kyberturvallisuuden, yksityisyyden, talouden, terveyden ja ympäristön riskien vuoksi (katso 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15).

Asiantuntijat ovat jatkaneet varoitteluaan, että 5G-satelliittien lähettäminen (missään tarkoituksissa) kiertoradalle suuremmassa mittakaavassa lisää avaruusromua (kts. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9).  Valitettavasti tämä ei ole pysäyttänyt Yhdysvaltain armeijan 5G-käyttöönottoa (kts. 1, 2, 3).

5G:n sotilaskäytön vaarat

Kirjoittaja: Karl Grossman

Mielenosoituksia pidetään 5G:n käyttöönottoa vastaan — teknologian, joka muiden ongelmien lisäksi on suuri riski peittämällä Maapallon kokonaan säteilyllä, mikä johtaa syöpään ja muihin sairauksiin, aiheuttaa satelliittien yhteentörmäyksiä avaruudessa, saa aikaan otsonikatoa suurien laukaisumäärien johdosta, ja on suuri tekijä avaruuden aseistamisessa.

Yhdysvaltain armeijan keskeinen tavoite 5G:n käytössä on sen kehittämien ääntä nopeampien ohjusten “kohdentaminen” — ohjusten, jotka lentävät viisi kertaa äänen nopeudella, joten niiden ohjauksen tulee olla äärimmäisen nopeaa.

“5G SpaceX Satellite Protest” pidetään maaliskuun 19. päivänä SpaceX:n päämajalla Hawthornessa, Kaliforniassa.

Infoa Kalifornian protestista on saatavilla mm. täällä.

SpaceX on vahvasti mukana pienten 5G-satelliittien laukaisemisessa matalalle kiertoradalle. Viime viikolla se laukaisi raketin, joka kantoi toiset 60 satelliittia, ja se aikoo lähettää kymmeniä tuhansia satelliitteja tulevina vuosina ohjelman puitteissa, jolle SpaceX on antanut nimen “Starlink.” Lisäksi Starlinkin osana SpaceX on viime vuosina saanut luvan Federal Communications Commissionilta pystyttää miljoona antennitornia Maapallolle palvelemaan vastaanottimina satelliiteille.

Lauantaina maaliskuun 20. päivänä “5G Global Protest Day” pidetään 5G-vastaisia mielenosoituksia ympäri maailmaa. Informaatiota “5G Global Protest Day”-tapahtumasta löytyy täältä.

Julie Levine, 5G Free Californian koordinaattori: “Planeetta kutsuu meitä. Jos on koskaan ollut maailmassa eksistentiaalinen kriisi, sellainen on nyt. Liittykää mukaan toimiin.”

Termi 5G kuvaa viidennen sukupolven langattomia kommunikaatioteknologioita. Sen ajaminen läpi maailmaamme on ollut suurta. 5G:tä mainostavien teleyritysten tykitys on ollut viimeaikoina kovaa.

Ja koska sotateollisuus on tässä iso tekijä, Pentagon on ollut iso vaikuttaja.

Dafna Tachover, Stop 5G and Wireless Harms Projectin johtaja Children’s Health Defensessa sanoo: “Tiede langattoman säteilyn riskeistä on kerännyt tutkimustietoa vuosikymmenien ajan. Vaaroista välittämättä valtiot ja teleyritykset — ‘telecom’ — jatkavat langattomien teknologioiden ja infrastruktuurin pakottamista, mitä avittaa myös samaan juoneen mukaan siepatut valvovat viranomaiset. Pyrkimykset — mm. lainsäädännölliset — hiljentää julkinen keskustelu on ollut tiukkaa. Samaan aikaan mediakampanjoita ja applikaatioita on suunniteltu kansan — erityisesti lasten — koukuttamiseksi ja ne ovat olleet tehokkaita luomaan innostusta kuluttajiin. Sen seurauksena langaton tiedonsiirto on ollut erittäin kannattavaa.”

Epidemiologi tri. Devra Davis, Environmental Health Trustin perustaja, sanoo: “Ehdotettujen langattomien 5G-tornien lähetykset ovat radiotaajuisia, ja radiosäteily on ympäristösaaste, jonka tiedetään aiheuttavan kokeissa syöpää sekä eläimillä että ihmisillä, DNA-vaurioita, neurologisia vammoja ja muita negatiivisia ympäristö- ja terveysvaikutuksia, esimerkiksi linnuille, mehiläisille ja puille, näin sanoo kansainvälisestu tunnustetut tutkimukset. Näitä tutkimuksia tehneisiin instituutioihin kuuluu muunmuassa U.S. National Toxicology Program, maamme huippuluokan koeyksikkö, sekä Ramazzini Institute, Italiassa sijaitseva tunnettu koeyksikkö.”

Tri. Davis huomauttaa, että “välitön tauko 5G:n käyttöönottoon” on ollut “yli 400 tieteentekijän asialistalla ja sitä tukee tuhannet lääketieteen tohtorit”, mikä käy ilmi raastuvan haasteesta, jonka Environmental Health Trust jätti Federal Communications Commissionin toimista — ja toimimatta jättämisest — 5G-asiassa.

Lisäksi, hän sanoo, “Langalliset teknologiat kuten kuituverkko tai koaksiaalikaapeli ovat paljon parempia tiedonsiirtomuotoja, sillä ne ovat nopeampia, luotettavampia, sietävät enemmän häiriötä, energiatehokkaampia, ja niitä voi puolustaa paremmin kyberhyökkäyksiä vastaan. Enne kaikkea langalliset yhteydet ovat merkittävästi vähemmän vaarallisia terveydellemme ja muille elämänmuodoille, jotka ovat täällä planeetalla yhdessä kanssamme.”

Scientific Americanin artikkelissa Joel Moskowitz, Center for Family and Community Healthin johtaja School of Public Healthissa University of Californiassa, Berkeleyssa, sanoo: “Viimeisin kännykkäteknologia, 5G, käyttää millimetriaaltoja ensimmäistä kertaa mikroaaltojen lisäksi, jotka ovat olleet käytössä aiemmissa kännykkäteknologioissa 2G:sta 4G:hen. Kun ottaa huomioon sen rajallisen toimintaetäisyyden, 5G vaatii antenneja aina 100-200 metrin välein, mikä altistaa monet ihmiset millimetriaaltosäteilylle.”

Artikkelissaan otsikolla “We Have No Reason to Believe 5G Is Safe,” hän jatkaa, “meillä on huomattasti näyttöä 2G:n ja 3G:n haitallisista vaikutuksista” ja että “vähän tiedetään altistumisesta 4G:lle, 10-vuotiaalle teknologialle, koska valtioilta on puuttunut varoja tutkia sitä.”

Tri. Moskowitz kysyy: “tulisiko meidän yhteiskuntana investoida satoja miljardeja dollareita 5G:n käyttöönottoon, langattomaan teknologiaan joka vaatii 800 tuhannen tai useamman uuden kännykkätornin pystytystä USA:han lähelle sinne missä me asumme, työskentelemme ja leikimme?”

“What 5G means to the military” oli viime joulukuussa julkaistun laajan artikkelin otsikko Military & Aerospace Electronics verkkosivulla. Se alkaa: “Tuleva viidennen sukupolven langaton viestintä— joka paremmin tunnetaan nimellä 5G — tulee olemaan enemmän kuin nopeat puhelinyhteydet ja elokuvien lataukset, erityisesti Yhdysvaltain armeijalle.”

“5G lupaa tulevaisuuden nopeaa datayhteyttä; huomattavan paljon parempaa tiedustelua ja valvontaa; nopeampaa ja turvallisempaa komento&kontrollia; tehokkaampaa logistiikkaa; parveilevia miehittämättömiä aluksia; ja virtuaalitodellisuuden ja laajennetun todellisuuden käyttöä” teksti informoi.

“5G:n lupaus on välitön tieto tilanteesta missä tahansa päin maailmaa, älykkäät yliääniaseet ja uudelleenkohdistus lennosta, laaja pääsy kriittiseen dataan taistelukentän eturintamassa”, artikkeli julistaa.

“Uudelleenkohdistus lennosta” on kriittistä uudentyyppisille yliääniohjuksille — ensimmäisen sellaisen testaus tapahtui maaliskuun 19. päivänä 2020 USA:n armeijan Pacific Missile Range Facilityssa Kauailla, Hawaiilla. Yliääniohjukset lentävät noin 3,600 mailin tuntinopeudella, eli yhden mailin sekunnissa. “Uudelleenkohdistus lennossa” tulee näin tapahtua todella nopeasti. Yliääniohjuksissa on “ydinasekyvykkyys”.

Yhdysvallat pyrkii hankkimaan “satoja tai jopa tuhansia” “stealth” yliääniohjuksia, raportoi viime vuoden Aviation Week & Space Technologyn artikkeli.

“Sotilasasiantuntijat ennustavat, että 5G-järjestelmä on keskeisessä roolissa yliääniaseiden käytössä — ohjuksien, mm. ydinkärkiä sisältävien, jotka matkaavat Mach 5 -nopeudella — kun niitä pitää ohjata muuttuvia reittejä pikin, muuttaa suuntaa sekunnin murto-osassa sieppausohjuksen välttämiseksi” kertoo “The Hidden Military Use of 5G Technology”-artikkeli. Artikkelin kirjoittaja on Manlio Dinucci, ja se ilmestyi vuonna 2019 italialaisessa verkkolehdessä Il Manifesto, jonka englanninkielisen version julkaisi Global Research.

Artikkeli lainaa “Defense Applications of 5G Network Technology”-raporttia, jonka on julkaissut “the Defense Science Board, Pentagonille tieteellisiä neuvoja antava liittovaltion komitea.” Raportin lainattiin sanoneen: “Tuleva 5G-teknologia, joka on nyt jo kaupallisesti saatavilla, tarjoaa puolustusministeriölle mahdollisuuden käyttää hyväksi, minimikustannuksin, tämän järjestelmän hyötyjä sen omiin operaatiotarkoituksiin.”

“DOD Announces $600 Million for 5G Experimentation and Testing at Five Installations” oli puolustusministeriön lehdistötiedotteen otsikko. “Tänään puolustusministeriö ilmoittaa $600 miljoonan 5G-kokeilusta viidessä Yhdysvaltain testipaikassa, joissa on täyden mittakaavan kaksikäyttöisiä testejä eniten maailmassa”, lehdistötiedotteessa luki. Termi “kaksikäyttöinen” on yleinen Yhdysvaltain avaruusohjelmassa, joka on sekä siviili- että sotilastoimintaa.

“Puolustusministeriö on 5G-kokeilun eturintamassa, mikä vahvistaa kansakunnan sotilaskyvykkyyttä sekä Yhdysvaltain taloudellista kilpailukykyä kriittisillä aloilla”, lehdistötiedote jatkoi.

Viisi 5G-koekäyttöpaikkaa olivat: Hillin ilmatukikohta Utahissa; Yhteistukikohta Lewis-McChord Washingtonissa; Merijalkaväen logistiikkatukikohta Georgiassa; Laivastotukikohta San Diegossa, Kaliforniassa; sekä Nellis-ilmatukikohta Nevadassa.

Pentagon Looks to Tap 5G in Space” luki otsikossa Yhdysvaltain sotavoimien 5G-huumasta helmikuussa 2021 Defense One -sivustolla.

Mitä 5G:n sotilaskäyttöön tulee, Bruce Gagnon, Global Network Against Weapons & Nuclear Power in Spacen koordinaattori — www.space4peace.org — sanoi haastattelussa: “Ei ole yllättävää, että korporaatiomedia puskee 5G:tä niin laajalti ja innokkaasti — ilman minkäänlaista kritiikkiä.”

“Pentagon tietää, että 5G:n vikkelämmät nopeudet mahdollistavat tehokkaamman valvonnan, kohdentamisen ja hyökkäysoperaatiot”, hän huomauttaa.

“Kymmenien tuhansien 5G-satelliittien laukaisu mahdollistaa sen, että Maapallon jokainen henkilö on satelliittivalvonnassa 24/7,” Gagnon jatkaa. “Kuvittele sen mahdollistama valvonta- ja kohdennuskyky. Ja veronmaksaja maksaa suurimman osan tästäkin. DOD ja NASA ovat syytämässä miljardeja dollareita Elon Muskin kaltaisille ihmisille, jotka laukaisevat 5G-satelliitteja taivaisiin.”

“5G-satelliittilaukaisujen kolikon kääntöpuolena on yksi lisäseikka”, sanoo Mainessa sijaitsevan kansainvälisen organisaation Gagnon. “Jokainen laukaisu syytää rakettipolttoainetta ilmakehään ja kasvattaa aukkoa otsonikerroksessa, mikä pahentaa ilmastokriisiä. Lisäksi kiertoradalla oleva tila, mikä on jo varsin täynnä, on katoamassa nopeasti, mistä aiheutuu uusia konflikteja lähitulevaisuudessa muiden valtioiden suuttuessa Yhdysvalloille, joka on viemässä suurimman määrän kiertoradan paikoista.’

Gagnon huomauttaa: “Tällä hetkellä ei ole olemassa kansallista tai kansainvälistä sääntelyä avaruuden käytöstä. Tämä on huolenaihe vaarallisen avaruusromun takia, mutta pitää tunnustaa että ihmiskunta on luomassa uudenlaista kuolettavaa kilpailun ja sotilaallisen konfliktin areenaa.”

“Se kaikki on meistä kiinni”, Gagnon sanoo, “että kuka korottaa ääntään ja vaatii NASAa, FCC:a, YK:ta ja Pentagonia nopeasti toimimaan sääntöjen luomiseksi avaruuslähetyksille. Jos tällaista ei tehdä välittömästi, vastaamme tulee sarja kuolettavia yhteentörmäyksiä ja jopa sota avaruudessa.”

“5G:n vastustamiselle on niin paljon syitä — terveysvaikutukset, yötaivaan menetys, mikä suututtaa astronomeja — mutta 5G:n sotilaskäyttö on kaikkein pahin” Gagnon sanoo, “sillä se pahentaa jo nyt huolia avaruuden rauhanomaisuudesta.”

The Stop 5G Internationalin ilmoitus lauantain “5G Global Protest Day”sta sisältää “Stop5G International Declaration”in, julistuksen jossa sanotaan: “Meidän visiomme on ja me tavoittelemme maailmaa, jossa 5G, 6G ja mikä tahansa muu ‘G’ korvataan turvallisella teknologialla, joka on käynyt läpi tutkimukset ja joka on tarkastettu ja kaiken planeettamme elämän terveyden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi ennen sen käyttöönottoa. Meidän visiomme on ja me tavoittelemme maailmaa, jossa kaiken elämän terveys ja hyvinvointi menee korporaatioiden oman edun tavoittelun edelle.”

Julistuksessa sanotaan myös: “Taivaat, planeettamme viimeisin tutkimaton rajamaa, ei ole yksityiseen kaupalliseen voitontavoitteluun alistettu ostettava ja myytävä hyödyke; sen sijaan, se on Pyhä ja julkisen luottamuksen arvoinen; ja me Maapallon isäntinä ja emäntinä olemme laillisesti ja eettisesti vastuussa sen viisaasta ja huolellisesta tutkimisesta.”

StopG International on luonnostellut “Open Letter to Elon Musk & SpaceX”-kirjeen, joka pyytää kansalaisia ja organisaatioita allekirjoittamaan sen. Siinä julistetaan: “Me kirjoitamme teille tänä aikana, koska SpaceX on aikeissa ympäröidä Maapallon tuhansien satelliittien verkostolla, jonka tarkoitus on säteilyttää jokaikinen Maapallon neliösentti. SpaceX, kuten kaikki muutkin, kohtelevat säteilyä niinkuin sitä ei olisi olemassakaan… Me kirjoitamme teille tänään ja pyydämme pysäyttämään Starlink-projektin koska se on niin tuhoisa.”

Myöskin 5G International Legal Action Network, jota vetää asianajajat Julian Gresser ja Amber Yang, on julkaissut “Healthy Heavens Trust Declaration”-julistuksensa. Se selittää, “Me olemme juristien ja lainsäädännön alan ammattilaisverkosto, joka on omistautunut suuntaamaan 5G-hirviön kohti tasapainoa ja viisautta. Lajimme on syöksymässä kohti tulevaisuutta, joka ruokkii addiktiotamme nopeuteen, välittömään mielihyvään, energiankulutukseen ja irtautumiseen Maapallon yhteydestä. Luovalla tavalla toimimalla yhdessä meillä on mahdollisuus saada aikaan muutos.”


5G:tä vastustavat amerikkalaiset voivat allekirjoittaa tämän kirjeen ja pyytää presidentti Bideniä ja varapresidentti Harrisia lopettamaan 5G:n käyttöönoton. Mielenosoituksia 5G:tä ja SpaceX:n satelliitteja vastaan on suunniteltu maaliskuun 19. ja 20. päiville (katso 1, 2). Vieraile Stop 5G International saadaksesi selville onko lähelläsi tapahtumaa.

Tsekkaa myös seuraavat verkkosivut:

 

Lähde:

https://www.activistpost.com/2021/03/the-u-s-military-connection-to-5g-and-why-americans-should-be-concerned-about-deployment-on-land-and-in-space.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.