5G ja koronavirus kerran vielä

Hubble_sm_512

Voisiko koronaviruksen ja 5G:n välillä olla yhteys? Tutkija ja biologi Paul Doyon on juuri ollut 18 kuukautta Kiinassa. Hän on kirjoittanut loistavan artikkelin, joka kertoo todisteista, sekä siitä miten voit suojata itsesi — joka on sähkömagneettisiin aaltoihin perustuva suojausstrategia. Tämä on vahvasti tieteeseen perustuva artikkeli, jossa on lähes 100 lähdeviitettä — kumpikaan, ei Paul eikä minä, halua tulla syytetyksi pelon levittämisestä. Tässä Paulin artikkeli.


Pidän sydämessäni Kiinaa ja kaikkia sen kansalaisia, jotka ovat kärsineet niin paljon tämän “uuden” Wuhanin koronavirusepidemian johdosta (COVID-19).

Kuitenkin sellaisena henkilönä, joka on sairastui vakavasti puolen vuoden ajaksi ja jonka immuunijärjestelmä on täysin hajonnut ja joka etsi vastauksia pitkään ennen kuin alkoi edes miettiä vieressä olevaa kännykkätukiasemaa, jotka olivat koko ajan aiheuttaneet ongelmia ja jotka lopulta voitiin todeta syylliseksi sairauteen, en voi pysyä hyvällä omalla tunnolla hiljaa. Vahvasti epäilen, että Kiina ja muu maailma etsii väärän kiven alta sitä mikä voisi olla ongelman ydin.

Tällä hetkellä Wuhan on, kymmenen tuhannen asennetun 5G-antennin myötä, mahdollisesti yksi kaikkein 5G-sähkösaastunein kaupunki planeetallamme.

Sähkösaastevaroituksia tieteilijöiltä 40 vuoden ajan

Kunnioitetut tieteentekijät, tutkijat, tohtorit ja aktivistit ovat — yli 4 vuosikymmenen ajan — varoittaneet meitä langattoman säteilyn ja sähkökenttien vaaroista. Vuonna 1977 toimittaja Paul Brodeur julkaisi kirjan nimeltä The Zapping of America; vuonna 1985, edesmennyt tri. Robert O. Becker (kahdesti ehdolla lääketieteen Nobelin palkinnon saajaksi työstään solun dedifferoinnin ja redifferoinnin parissa parantumisprosessissa) kirjoitti kirjan The Body Electric, ja myöhemmin julkaisi Cross Currents: The Perils of Electropollution, The Promise of Electromedicine vuonna 1990; vuonna 1995 (ja myöhemmin vuonna 2007), B. Blake Levitt, kirjailija ja tutkija, julkaisi kirjan Electromagnetic Fields: A Consumer’s Guide to the Issues and How to Protect Ourselves. Siitä lähtien on ollut useita muita kirjoja ja dokumenttielokuvia, joita aiheesta on tehty. Ja lista sen kuin jatkuu.

Tri. Leif Stafford, ruotsalainen neuro-onkologi, kutsui tätä langattoman teknologian käyttöönottoa

suurimmaksi biologiseksi kokeeksi koskaan.1

Ja tri. Robert O. Becker kirjoitti vuonna 1985:

Sähkösaasteiden (electropollution) vaarat ovat todelliset ja hyvin dokumentoidut. Se muuttaa, usein patologisesti, jokaista biologista järjestelmää [korostus lisätty]. Se mitä me emme tiedä tarkkaan on miten vakavia nämä muutokset ovat, miten monelle ihmiselle. Mitä pidempään me yhteiskuntana sivuutamme tutkimusta tuosta tiedosta, sitä suurempaa vahinkoa todennäköisesti aiheutuu ja sitä vaikeammin se tulee olemaan korjattavissa. (s. 304) 2

Viimeisenä tri. Martin Pall, fil.tri. ja biokemian ja lääketieteen emeritusprofessori Washington State Universitysta on sanonut, että:

Kymmenien miljoonien 5G-antennien asentaminen ilman yhtäkään biologista turvallisuuskoetta on pakko olla typerin idea mikä kenelläkään on ollut maailman historiassa. 3

BioInitiative-raportti

Vuonna 2007 julkaistiin raportti nimeltä BioInitiative. Se julkaistiin uudelleen vuonna 2012, ja sitä on päivitetty vuodesta 2014 vuoteen 2019. Sen verkkosivuilla todetaan, että:

BioInitiative 2012 -raporttia on valmistellut 29 kirjoittajaa kymmenestä maasta, joista kymmenellä on lääketieteen tutkinto (lääketieteen tohtori), 21 filosofian tohtoria ja kolme maisteria. Näiden kirjoittajan joukossa on kolme entistä Bioelectromagnetics Societyn johtajaa ja viisi BEMSin jäsentä. 4

Nämä erittäin paljon arvostetut tieteentekijät ovat maailman arvostetuimmissa yliopistoissa ja instituteissa. 5

BioInitiative varoittaa:

…todisteet terveysriskeistä ovat merkittävästi lisääntyneet vuodesta 2007 koskien sähkömagneettisia kenttiä ja langattomia teknologioita (radiotaajuinen säteily). Raportti käy läpi yli 1800 uutta tieteellistä tutkimusta… Terveysaiheisiin kuuluu vahingot DNA:han ja geeneihin; vaikutukset muistin, oppimiseen, käyttäytymiseen, huomiokykyyn; univaikeudet; syöpä ja neurologiset taudit kuten Alzheimerin tauti. Uudet turvastandardit ovat kiireellisesti tarpeen EMF:lle ja langattomille teknologioille altistumista vastaan, jotka nyt ovat joka puolella ympärillämme päivittäin. 6 Katso lisää tieteellisestä tutkimuksesta täällä.

5G-varoitukset

Uusimpien langattomien teknologioiden käyttöönoton myötä (5G), lukuisat tutkijat, lääkärit ja ammattilaiset sekä aktivistijärjestöt ovat antaneet terveysvaroituksia 5G:n käyttöönotosta. 7 8 9 10 11 12 13
Kts. 5G-säteilyn vaaroista kertova sivu.

Ja jopa aivan viimeaikoina on ollut mielenosoituksia suurissa kaupungeissa ympäri maailman, jotka ovat protestoineet tämän teknologian käyttöönottoa. 14

Valitettavasti suurimmalle osalle maailman populaatiosta nämä varoitukset ovat kaikuneet kuuroille korville. Heillä on ollut uskomus, että 5G on paras juttu sitten Ben & Jerry’s™ Cherry Garcia™ -jäätelön.

Tottakai vaarojen hyssyttely on ymmärrettävää kun otetaan huomioon tämän teknologian hyödyt ja käytännöllisyys, joka sillä on kansalle. Valitettavasti nämä ihmiset myös usein marginalisoivat ja pilkkaavat niitä, jotka yrittävät varoittaa näistä varoista, nimittelemällä heitä luddiitti-foliohattu-salaliittoteoreetikoiksi, kunnes, tottakai, joko he itse tai joku heidän lähipiiristään yhtäkkiä sairastuu ja mahdollisesti näkee yhteyden sähkömagneettisille kentille altistumiseen, ja sitten yhtäkkiä ääni kellossa muuttuukin ja he alkavat nopeasti kysyä kysymyksiä siitä mitä he voisivat tehdä suojatakseen itsensä, miten suojata oman kotinsa ja toimistonsa, ja mitä EMF-mittareita ostaa.

Riponissa, Kaliforniassa, Sacramentosta etelään, 5G-antenni poistettiin ala-asteen läheltä sen jälkeen kun vanhemmat alkoivat epäillä että sillä oli yhteys useisiin syöpätapauksiin koulussa. 15 16

Koronavirusepidemia

Tuore COVID-19 -epidemia on saanut aikaan massapaniikkia ja massahysteriaa planeetalla, huolimatta siitä etä kuolemia tätä kirjoitettaessa helmikuun 29. päivä 2020 kuolemia Kiinan ulkopuolella oli ollut ainoastaan 93, ja kuolemista 2835 17 ja 99 prosenttia infektioista on Kiinassa. 18 (Tuoreemmat luvut alla, toim. huom.)

Itse asiassa Kiinan ulkopuolella korkein kuolleisuus on ollut paikoissa, jotka ovat jo ottaneet 5G-teknologian käyttöön, Etelä-Koreassa ja Italiassa esimerkiksi. Iran on poikkeus, jossa tällä hetkellä on 978 tapausta ja 54 kuolemaa, eikä maa virallisesti ole ottamassa teknologiaa käyttöön, mutta joka hyvin voi salaisesti olla kokeilemassa sitä.

Mahdollisesti tapaukseen liittyy joulukuun 1. päivä 2018, jolloin USA:n hallituksen pyynnöstä Meng Wanzhou — Huawein CFO ja perustajan tytär — pidätettiin Kanadassa. Häntä syytettiin osallisuudesta salaliittoon, jossa huijattiin pankkeja, jotka olivat mukana rikkomassa Iranin vastaisia pakotteita. 19 Huawei oli myymässä 5G-teknologiaansa iranilaisile. Itse asiassa Iran — Irancellin ja Ericssonin yhteisoperaatiossa — olivat aloittaneet teknologian koekäytön jo syyskuussa 2017. 20 Artikkelissa “Irancell, Ericsson Testaavat 5G-järjestelmiä,” (2017) sanotaan:

teknologia tulee oleman saatavilla vuoteen 2020 mennessä ja se tulee olemaan globalisti käytössä siitä vuoden päästä.

Irancellin pääkonttorissa pidetyssä tapahtumassa yrityksen toimitusjohtaja Alireza Dezfouli sanoi, “Me aiomme pysyä tahdissa kansainvälisten operaattorien mukana. Iran ei tule jäämään jälkeen enää.

Lisäksi useat artikkelit mediassa ovat sanoneet, että Iran on suorittanut “valmisteluja” ja on valmis ottamaan 5G:n käyttöön. 21 22 23 No, valmisteluihin yleensä kuuluu koekäyttö. Siksipä on helppo uskoa, että Iranilla on jo 5G-infrastruktuuri valmiina, ja että he ovat salaa koekäyttäneet sitä.

Belgiassa toisaalta — joka oli päättänyt olla ottamatta 5G:tä edes koekäyttöön, saatika sitten oikeaan käyttöön johtuen säteilyhuolista 24 — on ollut tähän mennessä ainoastaan yksi koronavirustapaus (selvinnyt) eikä yhtään kuolemaa.

Itse asiassa suurimmaksi osaksi potilaiden oireet Kiinan ulkopuolella (erityisesti niiden, jotka ovat kaukana 5G:stä), suurimmaksi osaksi, ovat olleet huomattavan vähäisiä, kuten voitaisiin havaita yleensä flunssapotilailla tai niillä joilla on nuhakuume, ja joista monella ei ole minkäänlaisia oireita.

Vähäisiä oireita Kiinan ulkopuolella

Tri. Maria Van Kerkhove, (WHOn hätätilaohjelman johtaja), sanoi Al Jazeeran jatkuvasti päivittyvässä artikkelissa “Mitä tapahtuu jos saa uuden koronaviruksen?”, että “joillain potilailla ei ole mitään oireita,” ja että

On harmittomia tapauksia, jotka näyttävät nuhakuumeelta, joilla on joitain hengitysoireita, kipeä kurkku, nenä vuotaa, kuumetta, aina keuhkokuumeeseen asti. Ja keuhkokuumeen vakavuus voi olla eri asteinen, aina monen elimen toiminnan lakkaamiseen ja kuolemaan”, hän kertoi toimittajille Genevassa.

Kuitenkin useimmissa tapauksissa oireet pysyvät vähäisinä.

Me olemme nähneet dataa noin 17,000 tapauksesta ja yhteensä 82% noista on vähäisiä, 15% on vakavia ja 3% on kriittisiä,” Van Kerkhove sanoi. 18

Useissa YouTube-videoissa 25 26 27 28 29 nähdään haastatteluja potilaista, joilla on ollut ainoastaan vähäisiä oireita.

Eräs esimerkki on Rebecca Frazier, jota haastateltiin useita kertoja uutisiin, sen jälkeen kun hänet oltiin otettu Tokiossa sairaalaan COVID-19 -infektion tartuttua Diamond Princess -risteilyaluksella. Eräässä haastattelussa, jonka uusiseelantilainen uutisohjelma Radio New Zealandissa (RNZ) teki otsikolla “En koskaan tuntenut itseäni sairaaksi”, esimerkiksi, haastattelija haastattelee Frazieria:

Liikuntakyvyttömänä, tarviten apua hengittämiseen ja hazmat-asuisten lääkärien ympäröimänä on mahdollista kuvitella näkevänsä ne, jotka ovat saaneet koronaviruksen. Näin ei kuitenkaan ollut Rebecca Frazierin tapauksessa, jolla on Covid-19. Mielenkiintoisesti hän näyttää aivan terveeltä. Hän on eristyksissä Tokion sairaalassa sen jälkeen, kun hän sai positiivisen testituloksen viruksesta oltuaan Diamond Princess -risteilyaluksella, joka on nyt Yokohamassa rannassa, eristettynä 14 päivää… Rebecca sanoo, että hän on järkyttynyt saadessaan positiivisen tuloksen kuolettavasta viruksesta ottaen huomioon sen miten hyväksi hän tuntee olonsa.

En voi uskoa sitä. En vain voi uskoa että se tapahtuu minulle… Tiedäthän, en ole sellainen joka flippaa…

Tunsitko itsesi sairaaksi? Tunnetko nyt itsesi sairaaksi?

En. En koskaan tuntenut oloani mitenkään huonoksi. Minulla oli hieman yskää ja kun he sanoivat minulle ja kun tulin tänne, minulla oli hieman kuumetta, mutta kaikki tuo on tasaantunut eikä minulla ole mitään oireita….25

Toisella YouTube-videolla,29 joka on peräisin kiinalaiselta TV-asemalta, on erään sairaanhoitajan raportti Wuhanista, joka sai viruksen, ja päätti pysyä kotona tervehtyäkseen (joka on hyvin saattanut pelastaa hänen elämänsä).

Videolla me näemme hänen elävän normaalia elämäänsä, niinkuin häntä tuskin yhtään haittaisi normaali flunssa.

BBC:n 30 raportissa, joka kertoo Steve Walshista, otsikolla “Super-levittäjä”, mies joka ilmeisesti sai COVID-19:n Singaporesta ja on ilmeisesti levittänyt sitä useissa laskettelukeskuksissa Ranskassa, kuulemme erään hänen naapurinsa kertovan että

Hänen vaimonsa kertoi minulle puhelimessa, että hän ei todellakaan ole niin sairas ja vaimon mielestä se on periaatteessa roskaa koko asia eikä tauti ole flunssaa pahempi. Ei todennäköisesti yhtä paha.” (2:20)

Joten… miten voi olla, että vaikka nämä ihmiset saavat lieviä oireita, monet ihmiset Kiinassa, ja erityisesti Wuhanissa (sekä joissain muissa provinsseissa), ovat vaikeuksissa tämän kanssa heidän epäonnisesti saadessaan viruksen ja jotka (paremman ilmaisun puutteessa) “putoavat kuin kärpäset”?

Ainakin 10,000 5G-antennia asennettu pelkästään Wuhaniin

Se mikä ei ole uutisraporteista käynyt ilmi on se fakta, että Kiinalla oli kiire 5G-kisassa. He olivat vuoteen 2019 loppuun mennessä, ja suurimmaksi osaksi viime vuoden viimeisinä kuukausina ennen epidemian alkua, asentaneet 130 tuhatta 5G-antennia koko maahan. 31  Näistä antenneista ainakin 10,000 oli asennettu pelkästään Wuhaniin. 32 (Vertailun vuoksi USA:lla on arviolta 10,000 5G-antennia asennettu yhteensä koko maahan.)

Man holding phone up for 5G connection

Wuhan Cityn, Hubein pääkaupungin, odotetaan saavan ainakin 10,000 5G-tukiasemaa vuoden 2019 loppuun mennessä…” 32

Aiempien raporttien mukaan kolmen operaattorin odotetaan pyörittävän lähes 130,000 5G-tukiasemaa vuoden 2019 loppuun mennessä.”

Wuhan: Yksi ensimmäisistä 5G:tä kokeilleista kaupungeista

Wuhan oli yksi 16:sta ensimmäisestä kokeilukaupungista. jotka oli valittu koekäyttämään 5G:tä jo vuonna 2018.

China Unicom aloitti 5G-koekäytön 16 kaupungissa: Peking, Tianjin, Qingdao, Hangzhou, Nanjing, Wuhan, Guiyang, Chengdu, Shenzhen, Fuzhou, Zhengzhou ja Shenyang.

China Mobile tekee ulkokäyttökokeita ja pystyttää yli 100 5G-tukiasemaa jokaiseen seuraavista kaupungeista: Hangzhou, Shanghai, Guangzhou, Suzhou, ja Wuhan34

Artikkelin “Wuhan 5G Industry Development: Five-Chain Coordination, Three-Wheel Drive,” (武汉5G产业发展:五链统筹 三轮驱动) 35 mukaan, joka on kirjoitettu kiinaksi ja joka on julkaistu lokakuun 11. päivä 2019, käy selväksi, että Wuhan oli kilpailemassa muiden kiinalaiskaupunkien kanssa päästäkseen 5G-teknologian eturintamaan. Wuhan on, sen arviolta 10 tuhannen 5G-antennin myötä, yksi kaikkein — ellei jopa kaikkein eniten — 5G-säteilytetty kaupunki Kiinassa:

Tällä hetkellä Wuhan on ottamassa haltuun suuria 5G:n tuottamia kaupallisia mahdollisuuksia, kansallisen ykkösluokan 5G-verkon toimiessa sen raidereittinä, ja ensimmäisen kansallisen ykkösluokan 5G-teollisuuden toimiessa sen veturina….

…Wuhan City on täysin toteuttanut  “Wuhanin 5G-tukiasemien suunnittelua ja rakentamista koskevan suunnitelman”, jolla on takanaan ennennäkemättömät poliittiset voimat ohjata ja tukea perusviestintäyrityksiä ja China Tower Corporationia kiihdyttää 5G-verkon rakentamista. Tänä ja ensi vuonna Wuhan tulee rakentamaan yli 20 tuhatta 5G-tukiasemaa, muodostamaan 5G-perusverkon jossa on paras skaalaus, ykkösluokan laatu ja vahvat näytöt jolla varmistaa täysi kattavuus 5G-verkolle kaupungissa ja olla johtaja samanlaisten kaupunkien tasolla koko maassa. 35

Viimeiseksi, artikkelissa nimeltä “5G-verkko tulee Wuhaniin” (huhtikuun 16. 2018) sanottiin, että “3,000 makrotukiasemaa ja 27,000 mikrotukiasemaa” tultaisiin pian rakentamaan, ja vuoteen 2020 mennessä“ 5G-verkko tulee kattamaan kaupungin jokaisen nurkan ja tulee olevaan saatavilla halpaan hintaan.” 36 Tämä tarkoittaa, että Wuhanissa voi olla itse asiassa paljon enemmän kuin 10 tuhatta antennia, vaikka 10,000 yksistään tekisi Wuhanista yhden kaikkein 5G-keskitetyimmistä kaupungeista maailmassa.

5G-järjestelmät otetaan käyttöön sairaaloihin

Huolestuttavaa tässä on myös, että Kiina on marraskuusta 2019 eteenpäin asentanut 5G-järjestelmiä sairaaloihinsa. 37 38 39 40

Keskeiset kiinalaiset sairaalat, johtavat viestintäyritykset ja Huawei keskiviikkona käynnistivät projektin, jolla luoda standardit 5G-perustaiseen verkostoon sairaaloissa.” 37

Kiina on julkaissut pioneeristandardin sen 5G-sairaalaverkolle yhteisen luonnostelu- ja verifikaatioprosessin myötä laaketiede- ja viestintäteollisuuden yhteistyönä.” 38

5G-järjestelmät asennettuna Wuhanin koronavirussairaaloihin

Aivan kuin tilanne ei olisi jo tarpeeksi rienaava, Huawei nopeasti asensi 5G-järjestelmät uusiin koronavirussairaaloihin — Wuhan Volcan Mountain Hospitaliin ja Thunder Mountain Hospitaliin — niihin kahteen sairaalaan jotka tiettävästi rakennettiin ainoastaan viikossa. 41 42

5G scientific research

Kaksi tässä lainattua artikkelia ovat ironisesti otsikoitu, (1) “Huawei asentaa 5G:n Kiinan sairaaloihin taistellakseen koronavirusta vastaan” ja (2) “Huawei rakentaa 5G:n Wuhanin sairaalaan tarkoituksenaan epäsuorasti taistella koronavirusta vastaan” sillä tämä saattaa hyvin olla täysi vastakohta sille mitä he aikovat tehdä. YouTubessa on myös mielenkiintoinen video otsikolla “Kiinalaissairaalat ottavat käyttöön robotteja auttamaan lääkintähenkilökuntaa taistelemaan koronaviruepidemiaa vastaan” 43 jossa näytetään tämä itse toiminnassa.

Kiinalaisviestintäyritykset alkoivat tarjota 5G:tä kaupallisesti marraskuussa 2019

Kiinalaiset viestintäyritykset alkoivat tarjota kaupallisia 5G-palveluja asiakkailleen ensikertaa marraskuussa 2019.

Kiinan kolme suurta langatonta operaattoria — China Mobile, China Unicom ja China Telecom — alkavat myydä 5G-palveluja kuluttajille marraskuun 1. päivä 50 suurimmassa kaupungissa, mm. Peking ja Shanghai, sanoo Chen Zhaoxiong, teollisuus- ja IT-ministeriön johtaja sanoi torstaina lokakuun 31. päivä konferenssissa Pekingissä….

Kiinan hallitus on tehnyt 5G:n rakentamisesta kansallisen prioriteetin, siivoten esteitä tieltään ja pienentäen kuluja niin, että kolme operaattoria voisivat ottaa uuden teknologian mahdollisimman sujuvasti käyttöön. “He ovat tehneet tästä kansallisen prioriteetin. Se on osa [Kommunistisen] Puoleen kykyä näyttää, että se toimittaa tuotteita”, sanoo Paul Triolo, Eurasia Group -konsulttiliikkeen geoteknologiajohtaja. “Ja keskellä kauppasotaa ja Huaweita vastaan esitettyjä pakotteita, on jopa tärkeämpää Kiinalle näyttää, että he etenevät huolimatta kaikista näistä haasteista”, hän lisää….

Kiinan keskushallinto haluaa 5G-peiton laajennettavan kattamaan kokonaan Pekingin, Shanghain, Hangzhoun ja Guangzhoun vuoden loppuun mennessä. Maan suurin operaattori, China Mobile, jolla on 900 miljoonaa puhelinliittymätilaajaa, sanoo että se kykenee tarjoamaan 5G-palveluja yli 50 kaupungissa tänä vuonna…

Arviolta 13,000 5G-tukiasemaa on asennettu Pekingiin, sanoo viestintävirasto tällä viikolla. Arviolta 10,000 on jo otettu käyttöön. Kiinalla on jo yhteensä yli 80,000 5G-makrotukiasemaa, jotka tyypillisesti ovat kännykkätukiasemia joissa on antenneja ja muuta laitteistoa, jotka suuntaavat langattomat signaalisäteet laajan alueen yli, valtion viranomaiset sanoivat. Katso tämä artikkeli 5G-torneista.

He sanoivat, että Kiina tulee vuoden loppuun mennessä ottamaan käyttöön arviolta 130,000, vaikka Bernstein Research arvioi Etelä-Korean tulevan toisella sijalla 75,000 tukiaseman kanssa, jota seuraa USA 10,000 tukiasemalla. Piper Jaffray estimoi, että 600,000 5G-tukiasemaa odotetaan otettavan käyttöön maailmanlaajuisesti ensi vuonna, puolet niistä Kiinassa. 31

Tämä periaatteessa tarkoittaa, että Kiinassa oli yhtäkkiä väännetty 5G-kytkimestä, vain alle 2kk ennen COVID-19 -epidemiaa, mikä yhtäkkiä sai monet kaupungit peitettyä tällä 5G-säteilyllä. Ja tätä kirjoitettaessa Etelä-Korean COVID-19 -tapaukset ovat alkaneet kasvaa. Kuten näemme ylläolevasta artikkelista, Etelä-Korealla on 75000 5G-antennia, toiseksi eniten. Se on paljon ollaksee niin pieni maa. Onko tässä jokin yhteys? Mielestäni nykyisten (helmikuun 29. 2020) lukujen valossa siellä on eniten koronavirustapauksia (3150) ja eräs suurimmista kuolleisuuksista (17) Kiinan ulkopuolella.

40 kaupunkia nauttivat 5G-palvelusta

Verkkoartikkelissa “Nämä 40 kaupunkia tulevat nauttimaan 5G-palvelusta,” 44 joka on julkaistu kesäkuun 7. päivä 2019, paljastettiin että oli päätetty, että China Mobile ja China Unicom tulisivat ottamaan 5G:n käyttöön 40 kaupungissa Kiinassa vuonna 2019 (China Telecomista ei ollut tuolloin vielä mitään tietoa).

Kaupungit listassa olivat Zhejiangin provinssissa Hangzhou, Ningbo, & Wenzhou, sekä Peking, Shanghai, Wuhan, Guangzhou, Suzhou, ja Shenzhen. Alkuvaiheen 5G-käyttöönottosuunnitelma nimeltään “7+33+n” oli saada täysi kuuluvuus Pekingiin, Shanghaihin, Hangzhoun, Guangzhoun, Shenzheniin, Nanjingiin, ja Xiong’aniin, ja 33 kaupunkiin saada paikallisia tukiasemia ja kustomoituja 5G-verkkoja niinkutsuttuihin “n” kaupunkiin, vaikka tämä saattaa olla hyvin muuttunut kun muut kaupungit ovat myös haluneet täyden peiton (huomaa Wuhanin 10,000:nen 5G-antennin asennus).

Wuhanin jälkeen pahimmat koronavirusprovinssit: Zhejiang ja Guangdong

Kiinnostavaa kyllä, eräässä kohtaa tätä saagaa toiseksi pahiten COVID-19 -saastuneet provinssit olivat Zhejiang ja Guangdong,  vaikka tätä kirjoitettaessa Zhejiangin on ohittanut Henan. 45 Provinssit alla kiinaksi tapausten määrän mukaan järjestettyinä ovat (1) Hubei (湖北), (2) Guangdong (广东), (3) Henan (河南), (4) Zhejiang (浙江), ja (5) Hunan (湖南).

Zhejiangin provinssissa tilanne on ollut niin paha, että Japani helmikuun 12. päivänä on laajentanut kieltoa päästä maahan Zhejiangista (tuohon aikaan se oli COVID-19 tapausten määrässä kolmas).

Siihen kuuluu Hangzhoun ja Wenzhoun kaupungit, jotka ovat olleet eräitä pahimpia koronavirustapausten pesäkkeitä. Hangzhoussa on Alibaba Group Holdingin pääkonttori, kun taas Wenzhou tunnetaan pikkufirmoistaan. 46

Allaolevalla kartalla 47, Zhejiangin provinssi on tummempi oikealla ja Guangdongin provinssi on tummempi alhaalla. Tummimman punainen provinssi keskellä on Hubei ja Wuhan sen keskellä. Henanin provinssi on Hubein yläpuolella ja Hunanin provinssi sen alapuolella.

Kuva: Wikimedians / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)

Nämä kaupungit (Hangzhou, Wenzhou ja Ningbo) ovat olleet myös kaupunkeja, jotka on valittu 5G-kokeiluun Zhejiangin prvonssissa.

Ookla 5G-kartat 48 seuraa 5G:n käyttöönottoa maailmassa, sekä sitä lukumäärää yrityksiä, jotka tarjoavat 5G-palvelua Kiinassa.

Hangzhoussa kaikki kolme kiinalaista operaattoria tarjoavat kaupungissa 5G-palveluja, kun taas Ningbossa ainoastaan kaksi, ja  Wenzhoussa vain yksi (China Mobile).

Zhejiangin kolme provinssia, joissa on eniten tapauksia, ovat olleet Hangzhou (168 tapausta), Ningbo (156 tapausta) ja Wenzhou (503 tapausta), 50 jotka kiinnostavaa kyllä ovat myös mukana 5G-kokeilussa. Wenzhoun kaupunkialueella itsessään (vaikka reuna-alueideet mukaanlukien siellä on 9 miljoonaa ihmistä), esimerkiksi, asuu vain 200,000 ihmistä, ja siellä on epätavallisen suuri määrä COVID-19 -tapauksia. Kaupunki on karanteenissa.

Mutta kuten voit nähdä joistain alle valikoiduista artikkeleista, kaupungeissa on ollut suuri pakotus ottaa käyttöön 5G.

Eräässä artikkelissa, “China Tower rakensi 8400 5G-tukiasemaa Zhejiangiin” 51 (lokakuun 21. 2019), paljastetaan että 8400 5G-tukiasemaa on asennettu Zhejiangin provinssiin, joista 4775 (yhteensä 6154:sta) on asennettu Hangzhouhun yksistään, ja 3200 näistä on asennettu sadan päivän sisään (vähän yli 3 kuukaudessa).

China Tower rakensi 8400 5G-tukiasemaa Zhejiangiin

China Towerin (Zhejiangissa) vastuuhenkilön mukaan, tämän vuoden alusta alkaen on aloitettu rakentamaan yli 10 tuhatta 5G-tukiasemaa. Tällä hetkellä 8397 asemaa on valmiina, joista yli 96% on otettu käyttöön varastojen asemakohtiin. Hangzhoussa tämän vuoden alusta alkaen 6154 5G-pyyntöä on hyväksytty ja 4775 on saatu valmiiksi ja toimitettua, joista 93% on toimitettu suoraan varastojen asemakohtien kautta.

Hangzhoun keskustassa, 5G-rakennustilausten vastaanottamisen jälkeen kolmelta operaattorilta, China Tower (Zhejiang) valtion tukemana on saanut valmiiksi 3200 5G-tukiasemaa West Laken alueella, olympiakeskuksessa ja muissa nähtävyyspaikoissa 100 päivän aikana, ja tehnyt yhteistyötä operaattorien kanssa saadakseen nopeasti valmiiksi laitteiston asennuksen ja debuggauksen. Laitteita on asennettu olemassaoleviin viestintätiloihin, kabinetteihin, sähkölaitoksiin varastojen asemakohtiin, katulamppuihin, rakennuksiin ym. 51

Toisessa verkkoartikkelissa, joka on julkaistu kiinaksi, “China Tower installs 8,400 5G antennas in Zhejiang, 96% based on existing sites,” [中国铁塔在浙江建成8400个5G站址,96%基于既有站址], 52 voimme nähdä China Towerin peittävän Hangzhoun 5G-antenneilla erittäin lyhyessä ajassa.

Artikkelissa sanotaan, että “Zhejiang on yksi varhaisimmista provinsseista maassa, joka on alkanut rakentaa 5G-verkkoja”, ja että “China Tower Zhejiang Company … kiihdytti 5G:n rakentamista ensimmäisenä 5G:n kaupallistamisvuotena….” ja että “yli 10,000 5G-tilausta on saatu tänä vuonna”, joista “8397 paikkaan… on jo asennus saatu suoritettua.”

Käy selväksi, että Zhejiangin provinssi, Alibaban kotikunta, on yksi provinsseista, joka aikoo ensimmäisenä ottaa käyttöön 5G:n. Artikkelissa “Jokihaara-alue aikoo rakentaa maailmanluokan informaatioviestinnän keskuksen” 53 (päivitetty: 2019-11-01) sanotaan, että 5G-palvelujen kaupallistaminen alkaa lokakuun 31. päivä:

50 kaupunkia on valittu ensimmäisiksi, jonne 5G-palveluita tulee saataville, mm. 10 kaupunkia Keltaisen Joen suiston alueella, joista puolet on Zhejiangin provinssissa — Hangzhou, Ningbo, Wenzhou, Jiaxing, ja Shaoxing.

Lisäksi kerrotaan, että kolme operaattoria plus China Tower investoisivat alueelle yhteensä 200 miljardia yuania (€26.1 miljardia) 5G-infrastruktuurin rakentamiseen “maailmanluokan informaatioviestinnän keskuksen rakentamiseksi.” Infrastruktuurin rakentaminen alueelle vuoteen 2021 mennessä auttaa edistämään “alueen 5G-verkon ja -sovellusten pilottikäyttöä” ja “tekee selväksi että jokihaara-alue tulee olemaan Kiinan ensimmäinen alue, jossa on kaupallisten 5G-palvelujen kokeiluja” samalla kun tähdätään “realisoimaan 5G-verkon kattavuus koko provinssiiin vuoteen 2025 mennessä.” 53

Wenzhoun rannikkokaupunki pahimmassa tilanteessa Zhejiangin provinssissa

Zhejiangin provinssin kaupungeissa Hangzhou, Ningbo ja Wenzhou on eniten COVID-19 -tapauksia. Ne ovat myös pääpaikat, joihin 5G on asennettu provinssissa tähän mennessä.

covid-19

Wenzhou, suhteellisen pieni kiinalaiskaupunki, on epäsuhtaisen paljon saastunut COVIDista — tällä hetkellä 53 tapausta — Zhejiangin provinssissa, ja kaupunki on ollut karanteenissa54 helmikuun 2. päivästä lähtien, jolloin tapausten määrä nousi 304:n.

Wenzhou: Internetin ja 5G:n keskus

Viimeisenä vuonna on ollut useita konferensseja pienessä kaupungissa, jossa 5G:tä on edistetty suoraan tai epäsuorasti. 55 56 57

Esimerkiksi Conference on the Internet of Things (IoT) for Industry and Energy starttasi siellä viime vuoden syyskuussa ja Sixth World Internet Conference starttasi siellä viime vuoden lokakuussa. Conference on the Internet of Things (IoT) for Industry and Energy näytti viimeisintä IoT-teknologiaa ja 5G-sovelluksia big data -teknologioille ja IoT-alustoille. Sixth World Internet Conference (kolmipäiväinen) toi paikalle yli 1500 osallistujaa 70 maasta ja alueelta, mm. Nobel-palkittuja ja toimitusjohtajia yrityksistä kuten Qualcomm, Alibaba, and Huawei.

Artikkelissa otsikolla “Experience the construction of 5G base stations under high temperature”, joka on julkaistu kiinaksi (体验高温下5G基站建设) 58 elokuun 26. päivä 2019, sanotaan että “Wenzhou on yksi ensimmäisistä kolmen operaattorin 5G-pilottikaupungeista ja 5G-verkon peittoa ollaan rakentamassa täysillä.

Toisessa artikkelissa “Wenzhou näyttää suuria ambitioita IoT-teollisuudelle” 59 (syyskuun 10. 2019), sanotaan lisäksi:

Wenzhou rakentaa itseään pilottikaupungiksi Kiinan IoT- ja 5G-sovelluksille”, Chen sanoo. “Nyt kaupungissa on 13 pilvitietokonetta, yli 500 5G-tukiasemaa ja yli 10 tuhatta kapean kaistan IoT-tukiasemaa.

Erästä toista artikkelia tarkasteltaessa, joka on julkaistu arviolta 6kk myöhemmin, otsikolla “The first case in Zhejiang! S1 line is the first to achieve full coverage of mobile 5G signals”, tammikuun 19. 2020, julkaistu kiinaksi, 浙江首例!S1线率先实现移动5G信号全覆盖 60 artikkeli paljastaa 5G-signaalin penetraation “Longwanin lentokentällä, Wenzhoun eteläisen nopean junaradan S1 varrella”, että Wenzhou on myös ottanut osaa 5G-kisaan ja tukottanut kaupungin täyteen 5G-kenttiä.

Sähkömagneettiset kentät (EMF:t) ja immuunijärjestelmä

Sähkömagneettinen säteily 1G:stä 5G:hen emittoi jokainen moduloituja “Radiotaajuisia (RF) sähkömagneettisia kenttiä (EMF:t)” ja on tuhansia tutkimuksia, jotka kertovat biologisista vaikutuksista, joita syntyy altistuttaessa ihmisten tuottamille sähkömagneettisille kentille, sekä näistä kaikista sadat kertovat vaikutuksista immuunijärjestelmään.

Ottaaksemme vain yhden esimerkin, Kolomytseva ym. (2002) kuvasi tutkimuksessa “Suppression of nonspecific resistance of the body under the effect of extremely high frequency (EHF) electromagnetic radiation (EMR) of low intensity”, 61 että

terveiden hiirien koko kehon altistaminen matalan intensiteetin äärimmäisen korkeataajuiselle sähkömagneettiselle säteilylle (EHF EMR, 42.0 GHz, 0.15 mW/cm2, 20 min päivittäin)… ääreisverenkierron neutrofiilien fagosyyttien toiminta heikkeni arviolta 50% (p < 0.01 verrattuna kontrolliryhmään) 2-3 tunnin päästä yksittäisestä altistumisesta EHF EMR:lle…

ja että tämä

…vaikutus kesti 1 päivän altistumisen jälkeen, ja sitten neutrofiilien fagosyyttien toiminta palasi normaaliksi 3 päivässä.

Ja lisäksi, että

leukosyyttien veriprofiilin merkittävä muuttaminen hiirillä, jotka oli altistettu EHF EMR:lle 5 päivän ajan havaittiin sen jälkeen, kun altistus lakkasi: leukosyyttien määrä kasvoi 44 prosentilla (p < 0.05 verrattuna kontrolliryhmään), lähinnä johtuen kasvaneesta lymfosyyttisisällöstä.

He tulivat tulokseen, että

tulokset viittaavat siihen, että terveiden hiirien koko kehon altistaminen matalan intensiteetin EHF EMR:lle vaikuttaa perustavanlaatuisella tavalla epäspesifin immuniteetin indikaattoreihin.

Tutkimuksessa 62 jonka minä olen kirjoittanut yhdessä (Nobel-palkintoja jakavan) Karolinska Institutetin professorin Olle Johanssonin kanssa — jonka uskon tarjoavan kaikkein vankimman hypoteesin tähän päivään asti siitä päämekanismista, joilla EMF:t vaikuttavat immuunijärjestelmään ja kytkevät sen pois päältä — löytyy listattuna useita näistä immuunivaikutuksista.

Johansson (2012) lisäksi kuvaa lisää, BioInitiativen kappaleessa 8 , “Todisteita EMF:n vaikutuksista immuunijärjestelmään”, 63 useita tutkimuksia, jotka näyttävät näitä vaikutuksia, erityisesti koskien sitä miten radiotaajuiset EMF:t vaikuttavat immuunijärjestelmään.

Aiemmin mainitussa Al Jazeeran artikkelissa18 sanotaan, että lääketieteellisessa The Lancet -julkaisussa julkaistu tutkimus tammikuun 24. päivänä löysi nk.

“sytokiinimyrskyn” infektoiduilta potilailta, jotka olivat vakavasti sairaita. Tämä on kehon tuottama vakava immuunireaktio, jossa keho tuottaa immuunisoluja ja proteiineja, jotka voivat tuhota muita sisäelimiä.

On huomattava, että on olemassa useita tutkimuksia, jotka näyttävät EMF:ien vaikutukset sytokiineihin: PubMed-haku esimerkiksi tuotti 119 hakutulosta. 64

Vuonna 1998 biologi nimeltä Roger Coghill teki kokeen, jossa hän “otti luovuttajan valkosoluja, eli lymfosyyttejä” ja piti niitä elossa antamalla niille ravinteita samalla, kun hän altisti ne joko kännykkäsäteilylle tai luonnolliselle ihmiskehon sähkömagneettiselle säteilylle. Hän havaitsi, että immuunisoluista, jotka oli altistettu kännykkäsäteilylle, ainoastaan 13% säilyi vahingoittumattomina ja kykeni toimimaan normaalisti; kun taas kehon luonnolliselle sähkömagneettikentälle altistetuista soluista 70% säilyi vahingoittumattomina ja kykeni toimimaan. Luonnollisesti, vaikka tämä tutkimus antoikin oivalluksia, sen kimppuun hyökkäsivät langattoman teknologian lobatut edustajat, jotka syyttivät tutkimusta “epätieteelliseksi.”

Tri. Robert O. Becker (1985) kirjoitti siitä miten immuunijärjestelmä heikkenee ihmisten laitteide sähkömagneettikenttien vaikutuksesta, jotka tuottavat “subliminaalista stressiä”:

Aluksi stressi aktivoi hormonaalista ja/tai immuunijärjestelmää ja se sallii eläimen paeta vaaran alta tai taistella tautia vastaan. Jos stressi jatkuu, hormonitasot ja immuunijärjestelmän reaktiivisuus asteittain palaavat normaaleiksi. Jos kokeen lopettaa tässä kohtaa, on ilmeisen oikeutettu sanomaan että “Eläin on adaptoitunut; stressi ei vahingoita.” Kuitenkin, jos stressiä aiheuttavat olosuhteet jatkuvat, hormoni- ja immuunitasot laskevat vielä lisää, huomattavasti alle normaalin. Lääketieteen termein stressin dekompensaatio on käynnistynyt, ja nyt eläin on paljon alttiimpi muille stressitekijöille, mm. pahalaatuisille kasvaimille ja infektiotaudeille.

Syndrooman eräs aspekti on hämmentävä. Kun näitä hormonivaikutuksia käydään läpi, eläin normaalisti olisi tietoinen siitä, että sen keho on hyökkäyksen alla, ja kuitenkin, se mitä me kykenimme sanomaan, jänikset eivät sitä olleet. Ne eivät näyttäneet mitään merkkejä pelosta, jännittyneisyydestä tai sairaudesta. Suurin osa ihmisistä ei kykenisi huomaamaan 100 gaussin magneettikenttää, ainakaan tietoisesti. Vasta monta vuotta Friedmanin työn jälkeen saatiin selville se mitä tässä tapahtuu.

Vuonna 1976 J. J. Novalin vetämä ryhmä Naval Aerospace Medical Research Laboratoryssa Pensacolassa, Floridassa, sai selville hitaan vasteen, joka rotilla oli heikkoihin sähkökenttiin, niinkin mataliin kuin viisi tuhannesosavaolttia per senttimetri. He havaitsivat, että kun sellaiset kentät värähtelivät erittäin matalilla (ELF) taajuuksilla, välittäjäaine asetyylikoliinin määrä kasvoi aivoissa, ilmeisesti tavalla joka aktivoi stressisignaalin alitajuisesti, ilman että eläin tuli siitä tietoiseksi. Pelottavin osa tätä koetta oli, että Novalin käyttämät kentät olivat tyypillisen yrityksen toimiston taustasäteilyn tasoilla, kun sen kattovalot, tietokoneet ja muu laitteisto olivat päällä. Työntekijät sellaisessa ympäristössä altistuivat sähkökentille, joiden voimakkuus oli välillä sadasosan ja kymmenesosan volttia per senttimetri ja magneettikentille välillä sadasosa ja kymmenesosa gaussia. (s. 277-278) 2

EMF Weaken immune system

Todettakoon, että vaikka EMF:n toiminnassa on monia mekanismeja, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, ei ole epäilystäkään etteivätkö EMF:t vaikuttaisi negatiivisesti immuunijärjestelmään.

5G on paljon tehokkaampi kuin edeltäjänsä

5G:n käyttöönotto — joko koekäyttövaiheessa tai käyttöönottovaiheessa — on jo alkanut useimmissa kehittyneissä maailman maissa. Maailma valmistautuu sen tuloon.

Euroopan komiissio on pyytänyt jokaista jäsenvaltiota valitsemaan yhden 5G-valmiin kaupungin vuoteen 2020 mennessä osaksi EU:n 5G-suunnitelmaa digitaalisille yhteismarkkinoille. Euroopan komissio on pyytänyt EU-jäsenmaita aloittaa kokeilemaan 5G:tä ainakin yhdessä kaupungissa, jotta saataisiin se 5G-valmiiksi vuoteen 2020 mennessä sen “5G Action Plan for a Digital Single Market” -suunnitelman mukaisesti.

Belgia kieltäytyi — jopa koekäyttövaiheesta, puhumattakaan toteutusvaiheesta — johtuen korkeammista säteilytasoista joita 5G toisi mukanaan, mikä oli huomattavasti yli maan asettamien säteilyrajojen. Sveitsi aloitti sekä kokeilun että käyttöönoton, ja sana oli kiertämässä, että he olisivat pysäyttäneet käyttöönoton johtuen sen aiheuttamista terveysvaikutuksista, mutta ilmeisesti he ovat kuitenkin edistämässä asiaa. Toiset maat näyttävät vain laskeneen standardejaan mahdollisesti siksi, että he eivät kyenneet vastustamaan Ben & Jerry’s Chunky Monkey Ice Creamista seuraavaksi parasta asiaa. Ja USA ja Kiina ovat ilmeisesti olleet 5G-kisassa niin pitkään peittämässä maitaan 5G-säteilyllä (ja todennäköisesti myös tietämättään koronaviruksella), joista Kiina näyttää olevan molemmissa johdossa.

5G on jaettu matalaan, keskikaistan ja yläkaistan taajuusalueisiin. Matalasta keskikaistaan taajuudet “ovat jatkuvia ja vaihtelevat 600 megahertsistä 6 gigahertsiin” 66 ja niitä on käytetty 1G:stä 4G:hen viimeisen 40 vuoden ajan. Toisaalta korkeataajuiset millimetriaallot ovat uusia taajuuksia, jotka alkavat arviolta 24 GHz:sta (USA:ssa ainakin) eikä niitä ole kaupallisesti käytetty kännyköissä USA:ssa kuin vasta viimeaikoina näiden kaupallisten 5G-palvelujen lisääntyessä.

Suurimmaksi osaksi nykyisellään 5G on matalilla ja keskikaistan taajuuksilla, millimetriaaltokaista on rajallisesti käytössä, vaikka se tulee todennäköisesti muuttumaan kun teknologia kehittyy ja sitä implementoidaan. Lisäksi 5G-teknologiaa otetaan käyttöön 4G:n jo käytössä olevien kaistojen kanssa (kaistanjako). 5G-teknologia tuo mukanaan sekä suuremmat makrotukiasemat ja pienemmät mikrotukiasemat, joita asennetaan suurten makroasemien väliin. Ja koska nämä mikrotukiasemat ovat usein lähempänä ihmisten koteja ja asuinalueita, rakennusbiologian sertifioidun EMF-säteilyasiantuntijan Oram Millerin mukaan,

me mittaamme jo nyt korkeampia radiotaajuisia säteilytasoja ihmisten asunnoissa, erityisesti toisen kerroksen makuuhuoneissa (lue Lloydin artikkeli EMFista makuuhuoneissa), jopa satoja tuhansia mikrowatteja/neliömetri (uW/m2) näistä uusista antenneista,

kun taas,

rakennusbiologit ja EMF-asiantuntijat ympäri maailman sanovat, että 10 mikrowattia/neliömetri tai vähemmän on turvallista nukkumispaikoilla (itse asiassa 0.1 uW/m2 on meidän “Ei Anomaliaa”-taso nukkumispaikoille). Tässä on lista EMF-asiantuntijoista.

Lisäksi kun me olemme liikkuneet 1G:stä 5G:hen, aina jokasen uuden sukupolven myötä on tullut lisää modulaatiota, mikä tarkoittaa lisääntyneitä biologisia vaikutuksia ja biologista haittaa kaikelle elämälle tällä planeetalla. 5G ei ole poikkeus. Oram Miller selittää:

Kaikki nämä kehittyneet teknologiat puskevat lisää kännykkäsignaaleja samaan ilmatilaan suuremmalla nopeudella ja paljon suuremmalla modulaatiolla kuin nykyiset 4G-kännykkäteknologiat.

Ja…

Tämä kännykkäsignaalien modulaatio, joita lähetetään matalalla ja keskikaistalla uusista 5G ja 4G LTE-kännykkäradiolähettimistä ja -antenneista, jotka ilmaantuvat kaikkialle, mahdollisesti on vastuussa siitä että näiden antennien lähellä elävät ihmiset raportoivat terveysoireista, joita ei aiemmin ole koettu.

Tri. Martin Pall, biokemian ja peruslääketieteen emeritusprofessori Washington State Universitysta, joka on tuonut maailman huomioon sen, että EMF:t aiheuttavat biologista haittaa avaamalla jänniteohjatut kalsiumkanavat (voltage-gated calcium channels, VGCC), mikä mahdollistaa liian kalsiumionien liikkumisen solun sisään ja mikä lisää typpimonoksidin (NO) tuotantoa stimuloimalla entsymaattista typpioksidin synteesiä muodostamaan useita happiradikaaleja joilla on vaikutuksia kehossa, 67 on varoittanut 5G:n käyttöönotolla olevan massiivisia negatiivisia vaikutuksia maailman populaatioon, puhumattakaan kaikista eliölajeista. Hän uskoo, että 5G tulee olemaan paljon vaarallisempi seuraavista syistä:

1. Erittäin suuri asennettujen antennien määrä.
2. Erittäin korkea energiankäyttö, jolla varmistetaan penetraatio.
3. Erittäin korkeat pulssitasot.
4. Ilmeisen korkean tason reaktiot, joita 5G-taajuuksilla on varattuihin ryhmiin, joiden oletetaan sisältävän myös jännitteellä varautuvat ryhmät. 68

Hänen tutkielmassaan “Massiivisesti ennustettuja 5G:n vaikutuksia” (joulukuun 17. 2019) 69 Pall esittää, että “ottaen huomioon 5G-säteilyn korkean pulssitason, jopa lyhyet altistumiset voivat tuottaa vakavia biologisia vaikutuksia”, puhumattakaan yli 30 kertaa suuremmista tehotiheyksistä aiempiin 1G:stä 4G:hen verrattuna, joissa läpäisyä vahvistaa magneettinen komponentti. Hän ennustaa, että täysi 5G:n käyttöönotto (verrattuna vain sen kokeiluvaiheeseen, jossa kommunikaatiota ei paljoakaan tapahdu 5G-taajuuksilla), että me tulemme näkemään (1) ihmisten syntymisen vähenemisen, (2) kollektiivisten aivotoimintojen madaltumisen, (3) varhaisen vaiheen Alzheimerin lisääntymisen, (4) enemmän autismia ja ADHD:ta, (5) ihmisten geenivarantojen laadun romahtamisen ja (6) massiivisesti kasvaneen sydänkohtausten määrän.

5G:n käyttöönottoa seuranneena hän on nähnyt useita merkkejä biologisista vaikutuksista. Esimerkiksi hän on havainnut neuropsykiatristen vaikutusten, sydänvaikutusten ja sähköyliherkkyyden lisääntymistä, jotka on kirjattu sveitsiläisiin artikkeleihin, 70 71 ja tulemme näkemään myös seuraavia vaikutuksia teknologian käyttöönotolla:

• Kasvanut unettomuus, tinnitus, päänsäryt, keskittymiskyvyttömyys ja väsymys.
• Sähköyliherkkyyden lisääntyminen (EHS).
• Sydänhäiriöiden lisääntyminen.

Hän raportoi, että vaikka nämä vaikutukset on raportoitu työterveystutkimuksissa ja älymittaritutkimuksissa, “vaikutukset näyttävät olevan vakavampia 5G:n [käyttöönoton] myötä” ja “vieläkin pahempia [vielä julkaisemattomia] neuropsykiatrisia 5G-vaikutuksia [ilmenee] eteläisessä Kaliforniassa”, kun he ottavat 5G:n suuressa mittakaavassa käyttöön.

Lisäksi hän sanoo, että “meillä on kaikki syyt uskoa, että jokainen täydessä toiminnassa oleva 5G-järjestelmä, joka kommunikoi ‘esineiden internetin’ kanssa, tulee tuottamaan huomattavasti suurempia vaikutuksia kuin mikään näistä alkuvaiheen löydöksistä.” Tämä voi hyvin olla sitä mitä me nyt näemme Wenzhou Cityssa, Zhejiangin prvinssissa Kiinassa — joka on jo ottanut käyttöön tämän teknologian 5G:n myötä — jossa koronavirusta esiintyy suuria määriä, ja kuka tietää mitä muita terveysvaikutuksia siellä esiintyy (esim. sydänongelmat, sokeus, sähköyliherkkyys jne.) joita ei vain ole raportoitu.

Hän lisäksi mainitsee — 5G-koekäytön korrelaatiosta — Britannian 5G-ambulanssikuskien itsemurhat, 72 karjan panikointi Alankomaissa, 73 ja omituisen karjan ja lampaiden aggressiivisen käytöksen Saksassa, 74 epämuodostumat Saksassa ja Ranskassa, 75 76 satojen lintujen kuolemat johtuen sydämen pysähtymisestä 5G-testipuiston lähellä kolmen päivän aikana Rotterdamissa 77 ja lista jatkuu ja jatkuu hyönteiskuolemilla ja lisääntyneillä tulipaloilla Etelä-Koreassa. 78 79

(Katso myös artikkeli onko 5G vaarallinen?)

Voisiko 5G tehdä koronaviruksesta virulentimman?

Seuraavalla videolla käy selväksi, että pienemmät eliömuodot kuten hyönteiset ovat todellakin herkkiä tälle langattomalle mikroaaltosäteilylle, ja tämä esimerkki on ainoastaan tutkasta:

Tämä valokuva näyttää hyönteisiä appelsiinipuun lehdillä. Pian sen jälkeen kun tutka oli asennettu läheiselle lentokentälle, useita vuosia sitten, huomasin että muutaman sekunnin välein hyönteiset jännittyivät kaikki yhdessä ja tekivät pienen tanssin, kuten näet kuvasta. Lisätutkimusten perusteella huomasin, että aikaintervalli jokaisen tanssin välillä sopi tarkasti tutkaroottorin kiertoaikaan lentokentällä, joka oli arviolta 14 mailin päässä.

 

Seuraavalla videolla tri. Dietrich Klinghardt puhuu kokeesta, jossa sähkökentille altistettu home lisääntyi:

Nyt aion kytkeä tämän sähkökenttiin. Sveitsiläinen tuttavalääkäri, joka on Euroopan johtava hometutkija, teki kauniin kokeen. Hän viljeli hometta yksinkertaisessa Faradayn häkissä kuten hopeakangas, se näyttää hyttysverkolta, tämä on tehty hopeapeitteisestä kankaasta. [Se oli] peitetty homeviljelmien päälle. Ja hän mittasi miten paljon mykotoksiineja, miten paljon myrkkyjä, nämä homeet tuottavat päivittäin. Se on erittäin helppoa tehdä. Sitten hän nosti hyttysverkon pois ja altisti homeet taustasäteilylle hänen laboratoriossaan, joka aiheutui valoista jotka olivat päällä, tietokoneesta nurkassa, ja erityisesti, hän havaitsi myöhemmin, kännykkäsäteilystä läheisestä kännykkätukiasemasta, joka lähetti kännykkäsäteilyä. Hän havaitsi, että biotoksiinien tuotanto tässä viljelmässä 600-kertaistui. Home ei ainoastaan tuottanut merkittävästi enemmän mykotoksiineja itsessään, mutta lisäksi se oli paljon virulentimpia, paljon pahalaatuisempia, paljon myrkyllisempiä mykotoksiineja. Ja minulla tuo koe sytytti suuren hehkulampun pään päällä…

Joten mitä jos samankaltainen tilanne on tapahtumassa 5G-säteilyn ja koronaviruksen kanssa? Pall (2020) listaa uudemmassa versiossa hänen paperistaan 80 (aiemmin mainitut) useat tutkimukset, jotka vahvasti tukevat hänen teoriaansa.

Kysymys, joka tässä otetaan esiin, ei ole se onko 5G saanut viruksen aikaan, vaan ennemminkin onko 5G-säteily, joka toimii VGCC-aktivaation kautta, pahentanut viruksen replikaatiota tai leviämistä tai taudin kuolettavuutta.

Mennään hetkeksi 5G:n historiaan Wuhanissa kokonaiskuvan saamiseksi ja kysymyksiin vastaamiseksi. Asia Timesin artikkeli, päivämäärällä helmikuun 12. 2019, sanoi että Wuhanissa oli 31 erilaista 5G-tukiasemaa (eli siis antennia) vuoden 2018 lopussa.

Suunnitelmia kehiteltiin arviolta 10 tuhannen 5G-antennin asentamiseksi, jotka olisivat asennettuina vuoden 2019 lopussa, joista suurin osa olisi LED 5G-älylamppuja kaduilla.

Ensimmäiset sellaiset älylamput asennettiin toukokuun 14. päivä 2019, mutta suuri määrä asennettiin vasta lokakuussa 2019, niin että viimeisten 2½ kuukauden aikana asennettiin hullussa tahdissa valoja.

Nämä löydökset näyttävät, että koronavirusepidemia kehittyi arviolta samassa tahdissa 5G-antennien määrän kasvaessa. Joten meillä on näyttöä siitä, että Kiinan ensimmäinen 5G-älykaupunki ja älyvaltatie on tämän epidemian keskus, ja että tämä epidemia muuttui nopeasti pahemmaksi sitä myöden kun 5G-antennien määrä kasvoi räjähdysmäisesti.

Ovatko nämä löydökset sattumaa vai onko 5G:llä kausaalinen rooli koronavirusepidemian pahentajana? Jotta voisimme vastata tuohon kysymykseen, meidän tulee määrittää onko VGCC-aktivaation vaikutus pahentanut viruksen replikaatiota, virusinfektion vaikutuksia, erityisesti niitä vaikutuksia joilla on rooli viruksen leviämisessä sekä myös sitä mekanismia jolla tämä koronavirus aiheuttaa kuoleman. Virus-RNA:n replikaatio kiihtyy oksidatiivisen stressin vaikutuksesta: J Mol Biol. 2008 Nov 28;383(5):1081-96. Variable oligomerization modes in coronavirus non-structural protein 9. Ponnusamy R, Moll R, Weimar T, Mesters JR, Hilgenfeld R.

Muut virusreplikaation aspektit, mm. ne mitkä liittyvät viruksen leviämiseen, stimuloituvat kasvaneen solujen välisen kalsiumin [Ca2+]i, oksidatiivisen stressin, lisääntyneen NF-kappaB:n, tulehduksen ja apoptoosin vaikutuksesta, joista jokainen lisääntyy altistuttaessa sähkömagneettisille kentille. Ensimmäinen sitaatti alla näyttää VGCC-aktivaation roolin koronavirusinfektion pahenemisessa.

Virology. 2020 Jan 2;539:38-48. Porcine deltacoronavirus (PDCoV) modulates calcium influx to favor viral replication. Bai D, et al.

J Virol. 2011 May;85(9):4234-45. Distinct severe acute respiratory syndrome coronavirus-induced acute lung injury pathways in two different nonhuman primate species. Smits SL, et al.

Cell Calcium. 2018 Nov;75:30-41. NAADP-dependent Ca2+ signaling regulates Middle East respiratory syndrome-coronavirus pseudovirus translocation through the endolysosomal system. Gunaratne GS, et al.

J Virol. 2011 May;85(9):4234-45. Distinct severe acute respiratory syndrome coronavirus-induced acute lung injury pathways in two different nonhuman primate species. Smits SL, et al.

Proteome Sci. 2011 Mar 8;9:11. Proteomic analysis of chicken embryonic trachea and kidney tissues after infection in ovo by avian infectious bronchitis coronavirus. Cao Z, et al.

Res Vet Sci. 2015 Jun;100:12-7. Serum biomarkers of oxidative stress in cats with feline infectious peritonitis. Tecles F, et al.

J Infect Dis. 2008 Mar 15;197(6):812-6. Glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency enhances human coronavirus infection. Wu YH et al.

J Virol. 1998 Jun;72(6):4918-24. Transmissible gastroenteritis coronavirus induces programmed cell death in infected cells through a caspase-dependent pathway. Eleouet JF, et al.

Koronaviruksen yleisin kuolinsyy on keuhkokuume. Keuhkokuumetta pahentaa jokainen näistä viidestä VGCC-aktivaation kerrannaisvaikutuksesta, ylenpalttinen solujenvälinen kalsiun, oksidatiivinen stressi, lisääntynyt NF-kappaB, tulehdus ja apoptoosi. Ensimmäiset alla listatut sitaatit näyttävät, että kalsiumkanavan tukkijat, saman tyypin lääkkeet jotka blokkaavat sähkömagneettisten kenttien vaikutuksia, ovat hyödyllinen hoito keuhkokuumeeseen. Tämä ennustaa, että sähkömagneettiset kentät, jotka toimivat VGCC-aktivaation kautta, tuottavat yhä pahemman keukokuumeen ja näin 5G-säteily sekä muun tyyppiset sähkömagneettikentät voivat pahentaa keuhkokuumekuolemia.

Zheng et al. 2016 Preadmission Use of Calcium Channel Blockers and Outcomes After Hospitalization With Pneumonia: A Retrospective Propensity-Matched Cohort Study. Am J Ther. 2017 Jan/Feb;24(1):e30- e38.

Fang et al. 2017 Pneumolysin-Dependent Calpain Activation and Interleukin-1α Secretion in Macrophages Infected with Streptococcus pneumoniae. Infect Immun. 2017 Aug 18;85(9). pii: e00201-17.

Fettel et al. 2019 Sphingosine-1-phosphate (S1P) induces potent anti-inflammatory effects in vitro and in vivo by S1P receptor 4-mediated suppression of 5-lipoxygenase activity. FASEB J. 2019 Feb;33(2):1711- 1726.

Liu and Shi. 2019 Calcium-activated chloride channel regulator 1 (CLCA1): More than a regulator of chloride transport and mucus production. World Allergy Organ J. 2019 Nov 29;12(11):100077.

Sci Rep. 2018 Oct 18;8(1):15393. Surfactant protein D attenuates acute lung and kidney injuries in pneumonia-induced sepsis through modulating apoptosis, inflammation and NF-κB signaling. Du J, et al.

Curr Neurovasc Res. 2020 Jan 28. MicroRNA (miR)-429 promotes inflammatory injury by targeting kruppel-like factor 4 (KLF4) in neonatal pneumonia. Zhang L, et al.

Life Sci. 2019 Jul 1;228:189-197. Long noncoding RNA SNHG16 targets miR-146a-5p/CCL5 to regulate LPS-induced WI-38 cell apoptosis and inflammation in acute pneumonia. Zhou Z, et al.

Nämä kaikki esittävät, että 5G-säteily on todennäköisesti suuresti pahentamassa koronaviruksen leviämistä ja suuresti lisäämässä sen tuottaman infektion kuolettavuutta. Hyvä uutinen on, että on todennäköistä, että ne meistä jotka elävät alueilla joissa 5G:tä ei ole ja jotka välttelevät sähkömagneettisia kenttiä, mahdollisesti välttävät myös suurelta osin globaalin pandemian mahdollisuuden.

On erittäin todennäköistä, että paras asia jonka Wuhanissa voi tehdä epidemian kontrolloimiseksi on laittaa 4G/5G-systeemi pois päältä.

Kaapatut virastot ja tieteen kidnappaaminen

Saatat kysyä itseltäsi “Miksi minä en ole kuullut tästä ongelmasta?” tai saatat sanoa itsellesi “Varmasti viranomaisilla on meidän paras etumme mielessään kun he tekevät tällaisia päätöksiä.”

Kirjan 81 Triumph of Doubt (kirjoittanut David Michaels, 2020) kirja-arvostelussa Kathleen Rest, Union of Concerned Scientists (UCS) -järjestön johtaja, (helmikuun 14. 2020) kuvaa sitä miten valheita käytetään luomaan epäilystä ja epävarmuutta monien teollisuudenalojen PR-oppaissa:

Hyökkää tieteen kimppuun. Tässä työkalupakissa on paljon työkaluja: tilaa uusia “tieteellisiä” tutkimuksia analysoimaan uudestaan olemassaolevaa dataa metodeilla, jotka ovat puolueellisia ja tuottavat ennalta määrättyjä tuloksia; arvioi kirjallisuutta ja riskejä kyseenalaistaaksesi todisteiden painoarvon; julkaise näitä arvioita ja uudelleenanalyysejä valikoiduissa tieteellisissä julkaisuissa; maksa ja palkkaa uudelleen niinkutsuttuja “riippumattomia” asiantuntijoita kyseenalaistamaan tiedettä; anna makeita ja vastakarvaan meneviä ääniklippejä medialle ja julkiseen kulutukseen; sekä monia muita.
Luo ja ota käyttöön peiteryhmiä joilla on viattomalta kuulostavia nimiä, joiden tehtävä on kyseenalaistaa tiedettä, vaikuttaa julkiseen mielipiteeseen ja luoda yhteys päättäjiin samalla kun luodaan mielikuva riippumattomuudesta.
• Häiritä ja ahdistella riippumattomia tieteentekijöitä joiden tutkimustulokset näyttävät tai viittaavat haittoihin. Vaihtoehtoisesti suosi akateemisia instituutioita ja tieteentekijöitä antamalla heille rahallista tukea ja vaalimalla niiden julkisuuskuvaa.
Ota sääntelyvirastot haltuun kommenteilla ehdotetuista säännöistä.
Käytä ylisuurta budjettia, valtaa ja yhteyksiä vaikuttamaan vaaleilla valittujen päätöstentekijöiden ja viranomaisten päätöksiin/päättämättä jättämisiin. (Lisäksi on myös hyvin öljytty pyöröovi. Katso vain miten monen viraston johtaja ja päätöksentekijä Trumpin hallinnossa tulee suoraan samoilta aloilta joita niiden pitäisi säännellä.)

Toinen taktiikka, jonka olen havainnut, on se että ihmiset tuntuvat käyttävän tätä saamaan omat pointtinsa asialistalle ja esittämään joitain aivan tuulesta temmattuja lausuntoja niin, että he voivat saada median käsittelemään tätä ja yrittää saada kaikki mukanaolijat näyttämään täysiltä sekopäiltä, jonka kansa nielee kyseenalaistamatta. Tätä tapahtuu juuri nyt tähän aiheeseen liittyen. Lisätietoja EMF-salailusta täältä.

Varmastikin se miten länsimaiset hallitukset ja korporaatiot manipuloivat julkista mielipidettä on varsin eri kuin miten se tehdään Kiinassa, sillä jälkimmäisen tapauksessa valtiolla on tiukka kontrolli (esim. internet-palomuuri) siitä mitä sallitaan ja ei sallita internetistä löytää. Täten heidän ei välttämättä tarvitse edes käyttää yllämainittua opasta ja tämä voi hyvin olla syy sille miksi he ovat kyenneet niin nopeasti ottamaan tämän teknologian käyttöön. Mutta millä hinnalla?

Kaikki tulee ottaa huomioon. Jos fakta ei sovi teoriaan, päästetään teoriasta irti… Todellinen näyttö on yleensä epätarkkaa ja epätyydyttävää. Sitä tulee tarkastella, siivilöidä..” — Agatha Christie

Kuten Agatha Christie sanoo, “Kaikki tulee ottaa huomioon.” Sivuuttaminen, erityisesti tahallaan sivuuttaminen, minkä tahansa mahdollisen kausaalitekijän tarkastelematta jättäminen — erityisesti sähkömagneettisten kenttien tapauksessa — minun nöyrän mielipiteeni mielestä ei ole hyvää tiedettä, jos sitä voi kutsua tieteeksi ollenkaan.

Tri. Martin Pallin mukaan,

Jos “turvaohjeistus” epäonnistuu ennustamaan biologiset vaikutukset, silloin turvallisuus tarkoittaa sitä, että ne eivät ole turvaohjeita. Mitkä tahansa väitteet turvallisuudesta, joita monen biljoonan televiestintäteollisuus tekee perustuen näihin “turvaohjeisiin”, ovat yksinkertaisesti vääriä.

Näiden “turvaohjeiden” epäonnistumista tulee tarkastella myös tieteellisen menetelmän ytimessä olevan periaatteen valossa. Periaate sanoo, että kun meillä on tieteellinen teoria ja me testaamme teorian ennusteita ja teorian ennusteet näytetään vääriksi, silloin meidän pitää heittää teoria menemään. Kun meillä on kahdeksan toistettua havaintoa, joista jokainen sanoo että “turvaohjeistus” ei ennusta biologisia vaikutuksia, eikä se näin ennusta turvallisuutta, tieteen vaatimus on heittää “turvaohjeistus” menemään. ICNIRP:n, Euroopan komission ja eri sääntelyelinten epäonnistuminen heittää pois “turvaohjeistuksia” selvästikin näyttää, että niiden toimet ovat sekä epätieteellisiä että tieteenvastaisia. 65

Et ole oikeutettu mielipiteeseesi. Olet oikeutettu faktoihin perustuvaan mielipiteeseen. Ketään ei ole oikeutettu olemaan tietämätön.” — Harlan Ellison

Woman thinking

Ja kuka tahansa joka haluaa jotain valoa siihen miten WHO:n on vaikutettu — jota pidetään terveysviranomaisten pyhänä lehmänä — teollisuuden lobbauksella, heidän ei tarvitse katsoa kauemmas kuin ruotsalaisen onkologi tri. Lennart Hardellin paperiin “World Health Organization, radiofrequency radiation and health – a hard nut to crack (Review).” 82

Mitä minä voin tehdä suojautuakseni?

Ottaen huomioon, että EMF-vaikutukset VGCC-aktivaation kautta johtavat lisääntyneeseen kalsiumionien määrään solun sisällä, joka kiihdyttää typpimonoksidisynteesiä tuottamaan lisää typpimonoksidia, mikä johtaa vapaiden radikaalien lisääntymiseen (eli reaktiivisen hapen lisääntymiseen), on tärkeää ensinnäkin rajoittaa altistumista sähkömagneettisille kentille niin paljon kuin mahdollista. Kuten Oram Miller suosittelee,

Vähennä käyttöä, lisää etäisyyttä ja suosi piuhayhteyksiä aina kuin vain mahdollista. Voit panna kännykän lentomoodille, varmistaa että Wifi ja Bluetooth ovat pois päältä lentomoodissa ja tehdä kaikki mahdolliset asiat joihin kännykkää käytät jollain piuhat kiinni olevalla laitteella asunnossasi. Tähän kuuluu puhelimeen puhuminen, tekstaaminen, sähköpostittaminen ja vidon katseleminen eri applikaatioilla. 66 Lue lisää Bluetoothista, WiFista ja kännykkäsäteilyltä suojautumisesta täältä.

Toiseksi, palkkaa rakennusbiologisesti sertifioitu sähkömagneettisen säteilyn asiantuntija auttamaan sähkömagneettisten kenttien mittaamisessa ja niiltä suojautumisessa ja sitten vähentää sähkömagneettisia kenttiä asunnossa esimerkiksi suojaamalla makuuhuone, korjaamalla kaikki sähköjohdot ja väärin tehdyt sähkötyöt, sekä vähentää likaisen sähkön määrää asunnossa. Lue lisää piuhojen vetämisestä täältä.

Kolmanneksi sanoisin, että Radiosuojaavan ruokavalion ja lisäravinteiden ohjelman” käyttäminen on olennaista.

Olen käyttänyt kahdenlaista päälisäravinnetta vuosien aikana ja olen huomattavasti vähentänyt omaa herkkyyttäni sähkömagneettisille kentille. Nämä ovat (1) magnesium, sillä se on luonnollinen VGCC-blokkeri, se estää kalsiumin pääsyn soluun, ja (2) L-lysiini, olennaisen tarpeellinen aminohappo, joka vähentää typpimonoksidin tuotantoa, kun taas aminohappo arginiinia tarvitaan typpimonoksidin synteesiin. Voit lukea lisää sähköherkkyysdiagnoosista ja hoidosta täältä.

L-lysiinillä on myös etuna se, että se toimii samalla tavalla kuin serotoniinin takaisinoton estäjät (selective-serotonin reuptake inhibitors, SSRI) jotka kiinnittyvät serotoniinireseptoreihin aivoissa ja lisäävät serotoniinitasoja. Molempia näitä lisäaineita syömällä ennen nukkumaan menoa pitäisi uni tulla paremmin.

“Radiosuojaavan ruokavalion ja lisäaineiden ohjelma™” on (1) immuunijärjestelmää vahvistava, (2) tulehdusta vähentävä, (3) kehoa puhdistava ja (4) vapaita radikaaleja poistava. Se koostuu ruoista ja lisäaineista, jotka tukevat näitä prosesseja kehossa. Tässä on artikkeli EMF-suojauksesta ja ruoasta.

Tämä tarkoittaisi esimerkiksi denaturoidun luomuvehnäproteiinin syömistä glutationin tuotannon lisäämiseksi (kehon superantioksidantti), joka sekä poistaa vapaita radikaaleja että auttaa tehostamaan immuunijärjestelmän toimintaa ja puhdistamaan kehoa. Lisäksi on myös kohdistettuja siirtymätekijöitä, jotka parantavat immuunijärjestelmän toimintaa lisäämällä luonnollisia immuunisoluja; tulehdusta vähentävät ravintoaineet kuten inkivääri ja kurkuma; puhidstavia ruoka-aineita kuten sipulit, valkosipuli ja parsakaali; ja hedelmät ja kasvikset joissa on paljon antioksidantteja; puhumattakaan ruoka-aineista jotka korvaavat hormoneita ja välittäjäaineita, joita katoaa kun altistutaan sähkömagneettikentille, kuten serotoniini, melatoniini, dopamiini, gamma-aminohappo (GABA) ja fenyylietyyliamiini (PEA), joita voi saada banaaneista (tryptofaani), ananaksesta (serotoniini), cashew-pähkinöistä (serotoniini), kirsikkamehusta (melatoniini), idätetystä riisimaidosta (GABA) ja suklaasta (PEA).

Toinen lisäravinne, joka mielestäni on olennainen immuunijärjestelmälle, joka parantaa kehon puhdistusta ja vuotavaa vatsaa (sekä muitakin vuotavia rajapintoja) on maaperän mineraalit.

Sosiaalisessa mediassa on ollut useita postauksia, jotka suosittelevat yrttejä ja lisäravinteita, joiden on tarkoitus olla tehokkaita koronavirusta vastaan. Esimerkiksi Ty Bollinger listaa useita lisäaineita ja yrttejä artikkelissaan hänen verkkosivullaan Truth About Cancer, otsikolla “Coronavirus: ‘The Good, the Bad, and the Answers.’” 83 Ja Doris Loh selittää miksi C-vitamiini suojaa ja parantaa immuunijärjestelmää hänen kahdessa artikkelissaan. 84 85  Tiedän aiemmista tarkasteluistani, että sekä sähkömagneettikentät että virukset kuluttavat C-vitamiinivarantoja, joten lisäravinteet tuntuvat hyvältä idealta.

Lopuksi sanoisin, että itsensä altistaminen hyville sähkömagneettikentille maadoittamalla sekä PEMF-laitteella kannattaa. Henkilökohtaisesti käytän sellaista joka tuottaa minulle (1) nopeutuneen paranemisprosessin, (2) vähemmän tulehdusta ja (3) paremman immuunijärjestelmän. Jos viimeinen kohta kiinnostaa, ota yhteys minuun sivujeni kautta: EMF Refugee.

Loppusanat

Kiina on hieno maa, jossa on hienoja ihmisiä jotka ovat edistyneet huimasti ja luoneet modernin maan viimeisen kymmenen vuoden aikana, joka ohittaa monet muut modernit maat monilla tavoin. Kuitenkin, ottaen huomioon että

1. meillä on todellista dataa, joka näyttää että langaton säteily vaikuttaa immuunijärjestelmään;
2. meillä on useita potilaita 5G-alueen ulkopuolella joilla on vain vähän tai ei yhtään oireita,
3. Wuhaniin on hiljattain asennettu 10,000 5G-antennia, puhumattakaan 130,000 5G-antennista, jotka on asennettu ympäri manner-Kiinaa;
4. Kiinaan on asennettu 5G-laitteita useisiin sairaaloihin, ja etenkin uusiin COVID-19 -sairaaloihin;
5. me näemme suurempia määriä COVID-19 -tartuntoja paikoissa kuten Hangzhou ja Wenzhou, sekä Etelä-Korea jne., jonne on hiljattain asennettu useita 5G-antenneja; ja
6. tätä säteilyä ei ole testattu mitenkään jotta selvitettäisiin minkälaisia biologisia vaikutuksia elämänmuotojen altistamisella tälle säteilylle on niihin;

voimme todeta, että todellinen ongelma voikin hyvin olla se, että 5G-sähkömagneettinen säteily heikentää ihmisten immuunijärjestelmää, ja että se tekee viruksesta itsestään virulentimman. Jos tämä on totta ja jos Kiina ei muuta kurssiaan, 5G saattaa hyvin muuttua sen — ja lopun maailman — uppoavaksi risteilyalukseksi, joka törmää COVID-19:sta ja muista taudeista muodostuneisiin jäävuoriin.

Ehkäpä tämä on se mistä ihmisten pitää oikeasti alkaa olla huolissaan. Ehkäpä Kiinan hallinnolle on tullut aika, sekä myös muilla maailman hallinnoille, tutkia 5G:tä vakavasti, tehdä mahdollisille 5G:n terveysvaikutuksille jotain ja lopettaa ennenaikainen 5G-teknologian käyttöönotto ennen kuin ollaan osoitettu, että se on turvallista ottaa käyttöön (mitä epäilen että he kykenevät tekemään) ja kunnes turvallisempia vaihtoehtoja on kehitetty.

Belgian hallitus ei koskaan ottanut sitä käyttöön ja paljon oli puhetta Sveitsin valtion 5G:n jäihin laittamisesta87 mutta he nyt näyttävät kuitenkin jatkavan eteenpäin sen kanssa. 88 Ja vaikuttaa siltä, että ellei kansa herää tähän, Kiina tulee varmasti seuraamaan samanlaista polkua.

Olen pahoillani jos estän auringon paistamisen risukasaanne, mutta 5G saattaa olla vahvasti mukana tekemässä kaikista sairaita.

Ainoat ihmiset, jotka ovat sinulle vihaisia totuuden puhumisesta, ovat niitä jotka elävät valheessa. Jatka totuuden puhumista.”
— Tuntematon

Totuudella on kolme vaihetta: Ensin sille nauretaan, sitten sitä vastustetaan. Lopuksi se hyväksytään itsestäänselvänä.” — Arthur Schopenhauer

Paljon kiitoksia Paul Doyonille tästä postauksesta.

Paul Raymond Doyon

Paul Doyon on rakennusbiologian ja sähkömagneettisen säteilyn ammattilainen International Institute for Building Biology and Ecologyssa (IBE). Hän on perustanut EMF Refugee sivuston.

Lähdeviitteet ja kirjallisuutta

1Blank, M. (April 12th, 2014). “Your cellphone is killing you: What people don’t want you to know about electromagnetic fields.” Salon. https://www.salon.com/2014/04/12/your_cellphone_is_killing_you_what_people_dont_want_you_to_know_about_electromagnetic_fields/

2
Becker, R.O. (1985). The Body Electric. New York: Quill.

3
Walia, A. (Feb. 19th, 2019). “5G Is The ‘Stupidest Idea in The History of The World’- Washington State Biochemistry/Medical Science Prof.” Collective Evolution. https://www.collective-evolution.com/2019/02/19/5g-is-the-stupidest-idea-in-the-history-of-the-world-washington-state-biochemistrymedical-science-prof/

4
The BioInitiative. (2007, 2012). https://bioinitiative.org/

5
The BioInitiative: Participants. (2007, 2012). https://bioinitiative.org/participants/

6
The BioInitiative: Press Release. (2007, 2012). https://bioinitiative.org/media/press-releases/

7
Physicians for Safe Technology. “5G Telecommunications Science.” https://mdsafetech.org/5g-telecommunications-science/?fbclid=IwAR1JAKqdMNtNUJJfDfUrZ_K2qaWnXTxuRGGr_kbkT35kF8tvbiaVf5nAMuk

8
Kieniewicz, P. “5G Health Risks — Underreported and Ignored.” The Science and Medical Network. https://explore.scimednet.org/index.php/5g-health-risks-under-reported-and-ignored/?fbclid=IwAR08OtfO8ESYkP29tFI38tA8epkL4MTKsGZmONUvy7MG_cFvfD5caLmmWm0

9
Wagner, P. (May 14th, 2019). “5G Health Risks; The War Between Technology and Human Beings.” Gaia. https://www.gaia.com/article/5g-health-risks-the-war-between-technology-and-human-beings?fbclid=IwAR0Z_j3TVroqh3LwIyZX0bqQyqdKkhBal4rl3Nhw1myI-mH_XwZjaL1rUEk

10
Moskowitz, JM. (Oct. 17th, 2019). “We Have No Reason to Believe 5G Is Safe.” Scientific American. https://blogs.scientificamerican.com/observations/we-have-no-reason-to-believe-5g-is-safe/?fbclid=IwAR3dqwFFC8l0aDaET7VOEAFBSZ9SYiKCU4z0QREpHLd2wQ_avl6P3OCIah8

11
Physicians for Safe Technology. (Updated 2/10/20). “5G ‘Mobile’ Communications.” https://mdsafetech.org/problems/5g/?fbclid=IwAR1vtVlU5_OEjp1kis6ol8hDCHOFT0YACdO5yxh89WsHKCbJlJJn0Vn_Ewc

12
YouTube. “Former President Of Microsoft Canada, Frank Clegg: 5G Wireless IS NOT SAFE.” http://bit.ly/FrankClegg_5G

13
YouTube. “Doctors call for delaying deployment of 5G Due to Health Risks.” https://www.youtube.com/watch?v=-T2R2htAaqg

14
YouTube. (April 6th, 2019). “5G & Cell Tower Protests Worldwide.” Environmental Health Trust. https://www.youtube.com/watch?v=aLxeBuz0suM&t=853s

15
CBS NEWS. (April 4, 2019). “After several childhood cancer cases at one school, parents question radiation from cell tower.” https://www.cbsnews.com/news/cell-tower-shut-down-some-california-parents-link-to-several-cases-of-childhood-cancer/

16
YouTube. (April 4, 2019). “After several childhood cancer cases at one school, parents question cell tower radiation.” CBS This Morning. https://www.youtube.com/watch?v=psDrvMwbq48

17
WorldoMeter. (Last updated Feb. 29th, 2020). Coronavirus. https://www.worldometers.info/coronavirus/

18
Aljazeera. “What happens if you catch the new coronavirus?” https://www.aljazeera.com/news/2020/02/infected-coronavirus-200210205212755.html?fbclid=IwAR3u5fI82_NtB_Y6xq7uZir11D0rBAP8UnL9jUOm617N9D5-2dGyzH_bujA

19
Calabrese, J. (July 30th, 2019). “The Huawei Wars and the 5G Revolution in the Gulf.” Middle East Institute. https://www.mei.edu/publications/huawei-wars-and-5g-revolution-gulf

20
Kalbasi, K. (Sept. 22nd, 2017). “Irancell, Ericsson Test 5G Systems.” Financial Tribune. https://financialtribune.com/articles/sci-tech/72829/irancell-ericsson-test-5g-systems

21
Press TV. (Feb. 13th, 2020). “Iran finishes preparations to launch 5G internet: Minister.” http://french.presstv.com/Detail/2020/02/13/618603/Iran-5G-internet-network-minister-announcement

22
Comms Update. (May 29th, 2019). “Iran committed to 5G rollout, ‘despite sanctions’.” https://www.commsupdate.com/articles/2019/05/29/iran-committed-to-5g-rollout-despite-sanctions/

23
MEHR News Agency. (Sept. 8th, 2019). “Iran ready to take a step toward 5G technology.” https://en.mehrnews.com/news/149827/Iran-ready-to-take-a-step-toward-5G-technology

24
Chamberlain, K. (April 8th, 2019). “Brussels halts 5G plans over radiation concerns.” Fierce Wireless. https://www.fiercewireless.com/5g/brussels-halts-5g-plans-over-radiation-rules

25
YouTube. “’I never really felt unwell’ – coronavirus patient.” Radio New Zealand (RNZ). https://www.youtube.com/watch?v=idTWP5FiPS4&t=2s

26
YouTube. “Patient with coronavirus speaks out.” CBC Canada. https://www.youtube.com/watch?v=TAafDOqfN3M

27
YouTube. “American who contracted coronavirus on cruise ship speaks out.” ABC News Live Prime. https://www.youtube.com/watch?v=AZiSoJoVGl0

28
YouTube. “Aussie diagnosed with coronavirus speaks out.” Nine News Australia. https://www.youtube.com/watch?v=eK5aILg8Lws

29
YouTube. “How a Wuhan nurse recovered from the coronavirus at home.” CGTN. https://www.youtube.com/watch?v=y37hBLd3E8s

30
YouTube. “Coronavirus: British man linked to 11 other cases ‘fully recovered’.” BBC News. https://www.youtube.com/watch?v=K16crDnSGrM

31
Weissberger, A. (Oct. 31st, 2019). “China to launch 5G mobile networks on Friday with a huge government backed push.” IEEE ComSoc (Communications Society) Technology Blog. https://techblog.comsoc.org/2019/10/31/china-to-launch-5g-mobile-networks-on-friday-with-a-huge-government-backed-push/

32
Yurou. (Oct. 31st, 2019). “Central China province launches commercial 5G applications.” Xinhua Net. http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138517734.htm

33
Tomás, JP. (Dec. 27, 2019). “China expects 5G to reach all prefecture-level cities by the end of 2020.” RCR Wireless News. https://www.rcrwireless.com/20191227/5g/china-5g-coverage-2020

34
TechNode. (April 19, 2018). “China to start testing 5G in 16 major cities.” https://e27.co/china-start-testing-5g-16-major-cities-20180419/

35
Cyberspace Administration of China: Office of Central Cyberspace Affairs Commission. (Oct. 11, 2019). 武汉5G产业发展:五链统筹 三轮驱动 (Wuhan 5G Industry Development: Five-Chain Coordination, Three-Wheel Drive). http://www.cac.gov.cn/2019-10/11/c_1572323542730292.htm

36
General Office of Hubei Provincial People’s Government. (April 16th, 2018). “5G network coming to Wuhan.” http://en.hubei.gov.cn/news/newslist/201804/t20180416_1275769.shtml

37
Li, X. (Sept. 4th, 2019). “China starts mapping standards for 5G-based hospitals.” Xinhua Net. http://www.xinhuanet.com/english/2019-09/04/c_138365288.htm

38
Mobile World Live. (Oct. 21st, 2019). “China Releases 5G Hospital Network Standard.” https://www.mobileworldlive.com/huawei-updates/china-releases-5g-hospital-network-standard/

39
Mobile World Live. (Jan. 13th, 2020). “Sichuan Hospital Debuts World’s First Commercial 5G Medical Private Network.” https://www.mobileworldlive.com/huawei-updates/sichuan-hospital-debuts-worlds-first-commercial-5g-medical-private-network/

40
Baldock, H. (Jan. 13th, 2020). “World’s first 5G medical private network unveiled in China.” Total Telecom. https://www.totaltele.com/504587/Worlds-first-5G-medical-private-network-unveiled-in-China

41
Engnews24h. (Jan 28th, 2020). “Huawei installs 5G in China Hospital to fight Coronavirus.” https://engnews24h.com/huawei-installs-5g-in-china-hospital-to-fight-coronavirus/

42
Jimenez, N. (Jan. 27th, 2020). “Huawei builds 5G in Wuhan hospital, aims to indirectly fight Coronavirus.” Giz Guide. https://www.gizguide.com/2020/01/huawei-5g-station-wuhan-fight-coronavirus.html

43
YouTube. (Feb. 8th, 2020). “Chinese hospitals deploy robots to help medical staff fight coronavirus outbreak.” South China Morning Post. https://www.youtube.com/watch?v=Ut1BCR1fzv0

44
OUYANGSHAOXIA. (June 7th, 2019) “These 40 Cities Will Drink 5G Service.” TechInfo. https://technology-info.net/index.php/2019/06/07/these-40-cities-will-drink-5g-service-head-soup-guangzhou-shenzhen-on-the-list/

45
AliPay: Coronavirus Information Site.

46
Shunsuke, S. (Feb. 12th, 2020). “Japan expands entry restrictions to virus-hit Zhejiang.” Nikkei Asia Review. https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/Japan-expands-entry-restrictions-to-virus-hit-Zhejiang

47
Wikipedia. “Mainland China during the 2019–20 coronavirus outbreak.” https://en.wikipedia.org/wiki/Mainland_China_during_the_2019%E2%80%9320_Wuhan_coronavirus_outbreak#/media/File:2019-nCoV_cases_in_Mainland_China.svg

48
Ookla 5G Map. Speedtest. https://www.speedtest.net/ookla-5g-map

49
Assay, N. (May 14th, 2019). Ookla 5G Maps: https://www.speedtest.net/insights/blog/ookla-global-5g-map/

50
Expat Focus Map.

51
C114. (Oct. 21st, 2019) “China Tower Built 8400 5G Stations in Zhejiang” http://en.c114.com.cn/w/?576-1105177

52
C114 中国 通信. “中国铁塔在浙江建成8400个5G站址 96%基于既有站址.”( China Tower completed 8,400 5G sites in Zhejiang 96% based on existing sites). (Oct. 21st, 2019). https://www.cnbeta.com/articles/tech/901417.htm

53
The Information Office of Zhejiang Provincial People’s Government. (Updated: 2019-11-01) “Delta region to build world-class information communication hub.” Zhejiang China. http://www.ezhejiang.gov.cn/2019-11/01/c_421918.htm

54
RTHK English News. (Feb. 3rd, 2020). “Wenzhou in lockdown as virus concerns spread.” https://news.rthk.hk/rthk/en/component/k2/1506262-20200203.htm

55
The Information Office of Zhejiang Provincial People’s Government: eZhejiang. (Sept. 9. 2019). “Intl IoT conference to kick off in Wenzhou.” In Zhejiang. Zhejiang Daily Press Group. https://inzj.zjol.com.cn/News/201909/t20190905_10954059.shtml

56
Editor. (Oct. 20, 2019). “6th World Internet Conference opens in Wenzhou, Zhejiang.” Follow.cn.com. https://www.followcn.com/6th-world-internet-conference-opens-in-wenzhou-zhejiang/

57
The 2019 World Young Scientist (Wenzhou) Summit. (Oct. 31st, 2019). “World Young Scientist Summit opened in China’s Zhejiang.” Cision PR Newswire. https://www.prnewswire.com/news-releases/world-young-scientist-summit-opened-in-chinas-zhejiang-300949135.html

58
浙江日报 (Zhejiang Daily). (Aug. 26th, 2019). “体验高温下5G基站建设” (“Experience the construction of 5G base stations under high temperature”). CCTV.com Newspaper. http://news.cctv.com/2019/08/26/ARTIMXdolZZ2bbyfS5VAtSXE190826.shtml

59
The Information Office of Zhejiang Provincial People’s Government. (Sept. 10th, 2019). “Wenzhou shows big ambition in IoT industry,” Zhejiang China. http://zhejiang.chinadaily.com.cn/2019-09/10/c_406660.htm

60
温州日报 (Wenzhou Daily). (Jan. 19th, 2020). “浙江首例!S1线率先实现移动5G信号全覆盖.”(“The first case in Zhejiang! S1 line is the first to achieve full coverage of mobile 5G signals.”) Sina.com. https://k.sina.com.cn/article_1909829032_71d5ada801900lp7r.html?from=news&subch=onews

61
Kolomytseva MP, et al. (2002, Jan-Feb.) “Suppression of nonspecific resistance of the body under the effect of extremely high frequency electromagnetic radiation of low intensity.” [Article in Russian]. Biofizika. 47(1):71-7.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11855293

62
Doyon, PR & Johansson, O. (2017, Sept.) “Electromagnetic fields may act via calcineurin inhibition to suppress immunity, thereby increasing risk for opportunistic infection: Conceivable mechanisms of action.” Medical Hypotheses. 106:71-87. doi: 10.1016/j.mehy.2017.06.028. Epub 2017 Jul 3.

63
Johansson, O. (2007). “Evidence for Effects on the Immune System.” BioInitiative: Section 8. https://bioinitiative.org/wp-content/uploads/pdfs/sec08_2007_Evidence_%20Effects_%20Immune_System.pdf

64
National Center for Biotechnical Information (NCBI). Pubmed Search: “EMF” + “Cytokines.” Pubmed.gov. ”https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=cytokines+EMF

65
BBC News. (Oct. 15th, 1998). “Health Immune system ‘attacked by mobile phones’.” BBC Online Network. http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/194065.stm

66
Miller, O. (Updated Feb. 26th, 2020). “5G Fifth Generation Cellular Technology.” Create Healthy Homes. https://createhealthyhomes.com/five_g.php

67
Pall, ML. (2013). “Electromagnetic fields act via activation of voltage-gated calcium channels to produce beneficial or adverse effects.” J Cell Mol Med. 2013 Aug; 17(8): 958–965. Published online 2013 Jun 26. doi: 10.1111/jcmm.12088
68Maisch, D. (Aug. 20th, 2018). “Martin Pall’s book on 5G is available online.” EMFactsConsultancy. https://www.emfacts.com/2018/08/martin-palls-book-on-5g-is-available-online/

69
Pall, ML. (Dec. 17th, 2019). “Massive Predicted Effects of 5G.” Coeurs d’EHS. http://coeursdehs.fr/pr-martin-pall-massive-predicted-effects-of-5g-in-the-context-of-safety-guideline-failures/

70
David, M. (July 18th, 2019). “With 5G, we feel like guinea pigs.” L’Illustre. https://www.illustre.ch/magazine/5g-sentons-cobayes?utm_source=facebook&fbclid=IwAR1kXKK1yWBDKoaZRVOQB7gRvC8o-1a3GyVbQHJPyPkAzzpl73iKYtaiA6Q

71
Durchdenwald, T. (Oct. 23rd, 2019). “Doctors protest against 5G mobile communications.” Struttgarter Nachrichten. https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.demo-am-staatsministerium-in-stuttgart-protest-gegen-5-g-in-weissen-arztkitteln.f964401b-85f9-4915-a236-4f3177597300.html

72
Hudson, M. (Nov. 22nd, 2019). “Concern for welfare of East of England ambulance staff after three deaths in 11 days.” ITV News. https://www.itv.com/news/anglia/2019-11-22/concern-for-welfare-of-east-of-england-ambulance-staff-after-three-deaths-in-11-days/

73
Jacobson, S. (April 5, 2019). “Cows in panic, possibly by testing 5G network.” Melkvee. https://www.melkvee.nl/artikel/191780-koeien-in-paniek-mogelijk-door-testen-5g-netwerk/

74
Suddeutsche Zeitung. (Oct. 4th, 2019). “There is a cow on the roof.” https://www.sueddeutsche.de/bayern/bayern-peiting-kuh-bauernhof-dach-1.4626878

75
Burger, R. (Sept. 13, 2019). “CLINIC IN GELSENKIRCHEN: Three infants born with hand malformations.” Frantfurter Allgemeine. https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/menschen/gelsenkirchen-drei-saeuglinge-mit-handfehlbildungen-geboren-16382810.html

76
Senthilingam, M. (Nov 1, 2018). “France launches nationwide investigation after babies born with missing or malformed limbs.” CNN. https://edition.cnn.com/2018/11/01/health/france-babies-missing-limbs-investigation-intl/index.html

77
Elizabeth, E. (Nov. 5th, 2018). “Hundreds of birds dead during 5G experiment in The Hague, The Netherlands.” Health Nut News. https://www.healthnutnews.com/hundreds-of-birds-dead-during-5g-experiment-in-the-hague-the-netherlands/

78
PTI. (April 4th, 2019). “South Korea launches 5G networks early to secure world first.” The Hindu. https://www.thehindu.com/sci-tech/technology/s-korea-launches-5g-networks-early-to-secure-world-first/article26730605.ece#

79
Ryall, J. (April, 5th, 2019). “South Korea declares state of emergency as ‘unprecedented’ wildfires force thousands to flee.” The Telegraph. “https://www.telegraph.co.uk/news/2019/04/05/thousands-flee-homes-wildfires-rip-south-korea/

80
Pall, ML. (Feb. 25th, 2020). “Massive Predicted Effects of 5G in the Context of Safety Guideline Failures: Very High-Level VGCC Sensitivity to Low-Intensity EMFs and Especially to Pulsations.” Fourfold Healing. https://fourfoldhealing.com/blogs/news/massive-predicted-effects-of-5g?mc_cid=8c817edfbb&mc_eid=e08ab2e1e6

81
Rest, K. (Feb. 14th, 2020). “Book Review: The Triumph of Doubt Exposes the Disinformation Playbook in Action.” Blog: Union of Concerned Scientists. https://blog.ucsusa.org/kathleen-rest/book-review-the-triumph-of-doubt-exposes-the-disinformation-playbook-in-action

82
Hardell, L. (June, 2017). “World Health Organization, radiofrequency radiation and health – a hard nut to crack (Review).” International Journal of Oncology. 51(2) DOI: 10.3892/ijo.2017.4046. License CC BY-NC-ND 4.0. https://www.researchgate.net/publication/317799918_World_Health_Organization_radiofrequency_radiation_and_health_-_a_hard_nut_to_crack_Review

83
Bollinger, T. (Feb. 16th, 2020). “CORONAVIRUS: “The Good, the Bad, and the Answers!” https://thetruthaboutcancer.com/coronavirus-good-bad-answers/?utm_campaign=ttac-shop&utm_medium=email&utm_source=weekly-digest-ttac&utm_content=coronavirus-good-bad-answers&a_aid=5a84a1f683718&mpweb=144-8609502-50077622

84
Loh, D. (Feb. 1st, 2020). “MITOCHONDRIA & THE CORONAVIRUS – THE VITAMIN C CONNECTION (PART 3).” Evolutamente. https://www.evolutamente.it/mitochondria-the-coronavirus-the-vitamin-c-connection-part-3/

85
Loh, D. (Feb. 29th, 2020). “COVID-19, FURINS & HYPOXIA – THE VITAMIN C CONNECTION.” Evolutamente. https://www.evolutamente.it/covid-19-furins-cancer-a-tale-of-vitamin-c-hif/

86
Chamberlain, K. (Apr 8, 2019). “Brussels halts 5G plans over radiation rules.” Fierce Wireless. https://www.fiercewireless.com/5g/brussels-halts-5g-plans-over-radiation-rules

87
Jones, F. (Feb. 12th, 2020). “Switzerland halts rollout of 5G over health concerns.” Financial Times. https://www.ft.com/content/848c5b44-4d7a-11ea-95a0-43d18ec715f5

88
Gorey, C. (Feb. 13th, 2020). “Swiss agency denies ban on 5G roll-out over health concerns (updated).” Siliconrepublic. https://www.siliconrepublic.com/comms/switzerland-halts-5g-health-concerns

 

Lähde: https://www.electricsense.com/5g-coronavirus/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.